:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 302
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бонев: Може би избираме последния президент

"Ако Симеон Сакскобургготски изпълни програмата си, много е възможно това да се окажат последните избори за президент на България", предрече в Стара Загора Богомил Бонев. Той е категоричен, че ще се класира на първия тур от президентския вот. Ексминистърът разчитал на разочаровани сини, на гласове от НДСВ и левицата.

Бонев обвини Петър Стоянов, че е избързал да предлага наши войски за Македония, както и да обещава подслон за бежанци. Според него премиерът Сакскобургготски е попаднал в капана на външни сили, които го принудили да даде подкрепата си за сегашния президент въпреки желанието на мнозинството да види начело на държавата нова личност. Нова дясна партия вероятно ще бъде създадена веднага след изборите, като Бонев не изключи вероятността в нея да бъде и Стефан Софиянски.

Без да се афишират открито, за кампанията на Бонев в Старозагорско работят активисти на НДСВ, та дори и хора от щаба на Петър Стоянов, разбра се от серия срещи извън официалната програма на кандидат-президента.



ОТВЕТЕН УДАР

Мощна подривна дейност тръгна срещу Бонев в Кюстендил, оплакаха се от местния му щаб. Върху плакатите на ексминистъра из града масово били разлепени стикери "Кандидат на руската мафия". Буквата "П" пък се заличавала, тъй че да се получи надпис - "Силният резидент". Върху плакатите е лепнато и лъвчето, символ на СДС.
662
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД