:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,979,326
Активни 339
Страници 16,335
За един ден 1,302,066
ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

"Страшен филм 2" не е страшен. Проблемът е, че не е и смешен

снимка: юнайтед синема
В "Страшен филм" няма абсолютно нищо страшно, освен ако не сте консервативен до мозъка на костите родител, който иска да спести на отрочетата си екзистенциалния сблъсък с цинизма, сексизма, лошия вкус и кичозния хумор. Толкова за страшното. Проблемът на останалото е, че не е и смешно.

Първият "Страшен филм" бе пародия от главата до петите, лежаща на лаврите на "Писък". Но под ножа и минаха още "Проклятието Блеър", "Матрицата", "Шесто чувство", "Обичайните заподозрени", "Американски пай". В "Страшен филм 2" наред са "Ангелите на Чарли", "Ханибал" и класиката "Заклинателят". Има и други, но едва ли ще издържите до края.

Вярно - в историята на киното няма нито една пародия (започвайки още от класическия "Има ли пилот в самолета"), която да е образец за вкус. Самият жанр го изключва. "Страшен филм 2" обаче рядко достига качествата дори на стар виц (тъп, но смешен). Той е просто тъп.

Рекламата на първия "Страшен филм" беше "Без милост. Без срам. Без продължение". Е, излъгаха. А на лъжата краката - и приходите - са къси.
1750
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД