:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,982,824
Активни 391
Страници 19,833
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Жежки трудодни

Царските хора се изпокараха кой колко трудодни е отдал за Новото време и морал. След като първа Стела Банкова се вдигна почти на бунт срещу идеите на Герджиков депутатският трудоден да намалее, в най-неочаквана посока изригна Коста Цонев. Него пък вече не му се нрави културният министър! Кроткият Абрашев седял все в чужбина, мислел се за външен министър, раздразнено докладва актьорът в "Новинар". Днес разбираме, че и другият царски културтрегер - Явор Милушев, е сърдит (виж 1-а стр.).

Няма милост за автора на "Псалми за царя" - "Министър Абрашев да си ходи", заключава побеснелият Цонев.

Три вестника са ощастливени от краткото пребиваване на шефа на парламента на българска територия - дал им интервюта на конвейер. Огнян Герджиков замазва предишните си прозрения и сега излиза, че напротив - той даже събрал царските хора и им се карал, че не идват на работа. И толкова много им се ядосал, че им рекъл: "Ако смятат да продължават така, в крайна сметка ще престана да се чувствам обвързан с тях и ще подам оставка!" Репортерът пита: разбраха ли ви колегите?

- Мисля, че проявиха разбиране. Изпратиха ме с овации, тъй като решиха, че правилно съм поставил въпроса. Тъй де, защо Абрашев да си ходи заради командировки, а Герджиков - не? Просто Кошлуков още не му е вдигнал мерника.

Ама Благовест Сендов, изглежда, е, защото разправя пред "Труд", "че този парламент е най-недисциплиниран... Днешният председател проф. Герджиков няма това самочувствие да не се огъва пред премиера". Поради тази Герджикова нерешителност се провалял петъчният контрол. Абе той що не заплаши Симеон с оставка? Ами ако оня я приеме?

Ала ето в "Стандарт" четем за един, който ще бъде уволнен баш заради туй, че много работел. Клетникът е зам.-министърът на транспорта Величков, началствал на летище София при предишния режим. Да не бе се трудил за Костов, не би чудо видял.
1
350
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Декември 2001 09:38
Накъмто добре вървят.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД