:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Семейната сага "Малки жени" донякъде стопля мразовития уикенд на Канал 1

Събота и неделя

Канал 1

23.15 и 0.20



Ефирният подарък на Канал 1 за самотните зимни вечерни часове преди новогодишните празници е двусерийният филм на Дейвид Лоуел Рич "Малки жени". В екранизацията по едноименния роман на Луиза Мей Олкот, издаден и на български, действието се развива в края на XIX век, но реалистично кореспондира и с наши дни.

Леко сантименталните истории на четирите красиви сестри (в ролите Мередит Бакстър, Сюзън Дей, Ан Дюзънъбъри и Ив Плъмб) започват копнежно, за да завършат с очакван хепиенд. Всяка от тях следва мечтата си, докато поне донякъде я осъществи. Например Джоу мечтае да стане писателка и пише ли, пише, докато един прекрасен ден достига до заветните публикации. Мег се влюбва в един капитан, за когото в крайна сметка се и омъжва. Ейми, най-малката, се задоволява с едно съседско момче. Единственият трагичен нюанс внася смъртта на най-мечтателната натура - Бет, която изразява себе си, свирейки на пиано. Събития от войната за освобождение на робите периодически се намесват в четирите очарователно банални истории, за да осигурят доброто ви настроение в предновогодишните вечери.
560
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД