:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Този път Индиана Джоунс спасява света от лапите на нацистите

Събота

20.30

Канал 1



В рубриката "Кинопарад" по Канал 1 продължават легендарните подвизи на Индиана Джоунс и компания в третата, последна засега част на приключенската сага - "Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход" (филмът справедливо печели "Оскар" за ефекти и монтаж на звук). Мускулестият археолог този път се завръща не за да помага на изпаднали в немилост индуси, а за да спаси света от налудничавия синдром, закодиран в психиката на нацистите.

Както и в първата част на мощната трилогия, лошите са Хитлер и неговите есесовци, а добрите - Индиана и всички, които по някакъв начин му симпатизират. Този път нацистите са отвлекли баща му, професор Хенри Джоунс (в ролята - сър Шон Конъри), заради свръхсекретния му дневник с оригинални карти и бележки по важни въпроси, касаещи съдбата на човечеството. Включително и относно Свещения граал.

Този път мисията на симпатичния археолог надхвърля предсказуемите мащаби. От него се очаква да спаси баща си и историята на света, като почти промени хода на времето. Затова и поема директно към хитлеристка Германия.
367
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД