:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дузпа спаси ЦСКА в "Надежда"

Шампионите се добраха в последната минута до 2:1 над "Локо" (Сф)
СНИМКА: НИКОЛАЙ ДОНЧЕВ
ЦСКА избегна с мъка второ равенство в шампионата и победи с 2:1 "Локо" (Сф), един от преследвачите си в класирането.

Трите точки за "армейците" осигури дузпа в последната минута. Около фаула нямаше спор - Димо Атанасов от "Локо" спъна нахлуващия Йордан Тодоров. Тиаго Силва пък вкара от 11 м.

Минути след края в "Локо" изригнаха срещу рефера Христо Ристосков. "Във всички мачове срещу водещите отбори, които ни свири този селянин, има скандали. Само срещу "Литекс" не успя да ни лиши от победата", оплака се собственикът на "железничарите" Николай Гигов. Недоволството му се подхрани и от ситуация след почивката, в която Ристосков не даде дузпа за "Локо". Тогава Цветан Генков проби в пеналта, но Якирович го догони и двамата паднаха.

Генков бе опасност N1 за шампионите. Именно той вкара в 17-ата мин., след като финтира по елементарен начин Александър Бранеков. 18-годишният защитник дебютира като титуляр за ЦСКА. В 28-ата мин. той се реваншира за грешката си и изравни с глава след корнер.

До края герой за ЦСКА стана вратарят Деян Максич. Сърбинът спаси удари на Генков и Саша Антунович, които се измъкнаха сами срещу него. Веднага след отличните си прояви Максич бързаше да се скара на слабата защита пред себе си.

"Имаше умора в тима ни. Благодаря на играчите, че се върнаха в психологическа и физическа форма след мача в Прага", коментира треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич.

След края защитникът на "Локо" Иво Тренчев, ексиграч на ЦСКА, налетя на "червен" фен, който обвини домакините, че били стимулирани с пари от съперници на "армейците". Същият Тренчев за малко да си забие автогол, след като отклони в гредата, центрирана от Тиаго Силва топка.
1
642
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Ноември 2005 16:36
С Хамбургер и чешка бира Йешич май ще колабира,
хахахахахахахаха
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД