:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 314
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НОВИ ТЕХНОЛОГИИ

Как мобилните телефони промениха модата

Улиците се напълниха със странни изпълнения на чанти и раници, привличащи погледа с многото джобове. Един от тях задължително е за мобилен телефон.

Впрочем тази мода не е никак нова, но пък става все по-масова. Една от версиите за големия бум, който предизвикват тези чанти от година насам, е непрекъснато увеличаващият се брой на собственици на мобилни телефони. Последните се сочат като главен виновник за настъпилата промяна в концепцията на дамската или мъжка чанта (повечето модели, които предлагат дизайнерите, са унисекс, така че от тях се възползват и много мъже). Поставени в голяма чанта или бизнескуфарче насред други вещи, мобифоните често затрудняват своя притежател, който трябва да се рови, за да ги открие. Но дизайнерите бързо схванаха това и веднага се ориентираха към производство на чанти със специален джоб за мобилен телефон.

Така новите технологии се оказаха вестител на промяна и в модата. Още повече че в момента стилистите продължават да обогатяват аксесоарите и с нови джобове - за CD-та, уокмени и др.
1
1517
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Август 2014 11:56
Променили. Промениха само нулите в сметките на големите. Купи си евтин аксесоар, подпиши евтино договорче, купи си евтин телефон...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД