:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
АКЦЕНТИ

Три варианта за есен 2000

1. Торба от екокожа



Един от най-удачните варианти за всекидневието. Големите размери на чантата позволяват в нея да се приютят всички необходими вещи - от гримовете и парфюмите до книгите и папките за работа. Някои дизайнери предлагат този модел с две къси ръкохватки, т. е. досущ като торба, но други предпочитат дългите дръжки за рамо. Вторият вариант става и за по-официални случаи.



2. "Джоб" за кръста



Много оригинално решение, още повече че у нас тази мода все още не е масова. Принципът е: чантата като неразделна част от дрехата. "Джобът" обаче не е от най-функционалните аксесоари. Той е плосък и малък, което ви ограничава да го употребявате само за вещи от първа необходимост. В случай че един "джоб" не ви е достатъчен, стилистите позволяват да увиете около кръста си още един.



3. Модел питон



Чантите, изработени от перфектни имитации на змийска кожа, са предназначени главно за официални случаи заради блясъка в материите и тежкото звучене на десена. Тези модели могат да се носят и през деня, но в никакъв случай не с джинси или други спортни облекла. На пръв поглед те изглеждат малки, но са напълно достатъчни за всички вещи заради големия обем, постигнат чрез специална дънна платка. Удобството при тях е и в средната дължина на дръжката, която позволява чантата да се носи и през рамо, и в ръка.
1013
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД