:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

4-годишно момиченце пострада при пожар

Снимка: Петър Ганев
4-годишната Десислава В. бе обгазена при пожар, пламнал в ранните часове вчера в бл. 803, вх. А, ет. 2 в "Люлин". Детето е откарано в токсикологията на "Пирогов" без опасност за живота.

Пожарът бе потушен от 2 противопожарни автомобила от IX РСПАБ. Според доклада на експерта причина за възникване на пожара е късо съединение в оставена включена електрическа възглавничка. Детето било само в стаята си. Заедно с пожарникарите пристигнала и бабата, която заявила, че се връща от работа. Малко по-късно дошла и майката, връщайки се от купон. Според огнеборците била в нетрезво състояние.

Входната врата на обгорелия апартамент отвори мъж, който заяви, че е бившият й съпруг. Той отрече да са били пияни. Според него става дума за умишлен палеж, защото стъклото на прозореца било счупено отвън. Той смята, че е хвърлено нещо запалително.

Цялата стая бе почерняла от огъня, едно от леглата бе напълно изгоряло, електрическата инсталация и цветният телевизор са стопени. Външната врата е разбита, а мазилката изпопадала.
499
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД