:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Чачев махна шефа на пътищата

(Продължение от 1-а стр.)
"Той да ми иска на мене оставка? Нещо много се е объркал. Оставка може да ми иска само един човек - премиерът", отвърна Евгени Чачев. "Това, че Коевски не е подписал заповедта, си е негов проблем. До края на деня трябва да си я подпише, иначе ще сбърка. Има заповед за напускане, има заповед за назначаване, не виждам какъв е проблемът", добави още той. Ако Коевски продължи да упорства, ще бъде уволнен по друг параграф, категоричен бе Чачев.

Уволнението на Коевски предизвика паника в Агенция "Пътища". Там вече открито се говори, че хората на Таушанов триумфално се завръщат. Почти всички кадри от новия екип, който трябваше да изчисти образа на агенцията от подозренията в корупция, са били "посъветвани" да напуснат доброволно.

Костадин Таушанов няколко пъти сменя версиите си от кого и за какво са 21-те хиляди лири. След оставката си той започнал да се представя като съветник на министър Чачев и се опитвал да създаде паралелна власт в пътното ведомство, разказват хора от агенцията. Междувременно Коевски изловил някои от хората на Таушанов в далавери и ги уволнил. Други скоропостижно излезли в болнични. Коевски имал намерение да прати документите в прокуратурата.

Софийска градска прокуратура още не се е произнесла по проверката за доходите на бившия пътен шеф Костадин Таушанов през последните 5 години.
543
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД