:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 364
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Махмуд Ахмадинеджад
Президентът на Иран е съпричастен

вероятно към убийството на трима кюрдски лидери, които са били разстреляни през лятото на 1989 г. във Виена, твърди германското списание "Шпигел". Според свидетел на местопрестъплението настоящият президент на Иран Махмуд Ахмадинеджад е снабдил с оръжие екипа за "мокри поръчки", които е ликвидирал кюрдските лидери и е подсигурил безпрепятственото изтегляне на убийците, отбелязва изданието. Междувременно вчера Ахмадинеджад забрани излъчването на западна музика по електронните медии в Иран.



Италианските ВВС засякоха



подозрителен руски самолет в северната част на страната, но впоследствие се оказа, че става дума за фалшива тревога, предаде вчера АФП. Изтребител "F-16" излетял от авиобаза Авиано, за да прихване руски самолет "Фалкон", който нарушил въздушното пространство, и го принудил да кацне на летището във Венеция. Говорител на ВВС пояснил, че до инцидента се стигнало, тъй като руските пилоти забравили да обявят плана на полета си.



Спират водата в Хабаровск



по нареждане на губернатора на областта поради наличието на големи количества от отровния химикал бензол в река Амур, който е много над допустимите норми, предаде вчера РИА "Новости". Реката бе силно замърсена с химически продукти заради експлозия в завод на територията на съседен Китай. Серия експлозии и пожар в нефтохимическия завод в град Цзилин унищожиха на 13 ноември цех за производство на бензол и предизвикаха екологична катастрофа в района.
5
915
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
20 Декември 2005 01:56
"Президентът на Иран е съпричастен
вероятно към убийството на трима кюрдски лидери"
И какво от това? Някои бивши, че и настоящи, израелски лидери не бяха съпричастни ами направо участници и командири в терористични операции пък никой не им връзва кусури..
20 Декември 2005 05:40
И той терорист, медийна обработка, за следваща томахавка...
20 Декември 2005 05:46
Що бе, на тоя некой да му връзва кусур? Отрепал кого требва, свършил работата и се прибрал поживо-поздраво. Ако я беше оплескал сега немаше да е президент , със сигурност.
Това си е ясно, ама друго не разбират некои тиквени семки: Човекът си е във война и си я кара като на война. А те ядрени технологии за мирни цели щели да му "продават".
20 Декември 2005 16:51
Сталин выступает:
- Товарищи! Вчера убили товарища Кирова....
- Кого убили?
- Кого убили, кого убили... Скажите им, товарищ Берия.
- Кого надо, того и убили.
20 Декември 2005 21:42
По законите на т. нар "" НЕзависима Преса "" Който и да беше станал президент на Иран, Венецуела, Боливия ... ... ... ако води политика на защита на националните интереси на страната си, значи е терорист, Убиец и търси ОМП ( оръжия за мас. поразяване)

Свободна Европа поне си признаваха, кой ги финансира.

Ако съответната страна няма достатъчно сили да се защити - Спукана и е работата.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД