:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 322
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" пуска евтини билети за "Страсбург"

Специален плащ ще пази терена в Ловеч за евросблъсъка
Евтини билети от по 2 лв. определи "Литекс" за домакинството срещу "Страсбург" от 1/16-финалите за купата на УЕФА, което ще е на 15 февруари. Следващата седмица ще бъдат пуснати за продажба в Ловеч 7000 бройки. Само за "А" сектор цената ще е 3 лв., а за ложите - 10 лв. Засега се очакват само 30-ина фенове на "Страсбург".

В Ловеч тече трескава подготовка за важния евромач. От днес теренът на градския стадион ще бъде предпазван от очакваните снегове чрез специално покривало. За всеки случай клубът е заявил като резервен вариант ст. "Васил Левски".

"Литекс" няма да ходи на специален лагер за двубоя. Подготовката ще включва 3 контроли. Първата е днес срещу "Спартак" (Пл), като в нея ще влязат предимно резервите. Титулярите ще играят утре с "Ботев" (Пд). В сряда пък ще има проверка с "Дунав", който е воден от бившия треньор на ловчанлии Ферарио Спасов.

Вече е ясно, че Михаил Венков и Роберт Попов ще пропуснат и реванша във Франция на 23 февруари. Те ще бъдат готови за игра за началото на март. "Жълтата" карта на Тиаго Трейшел да Силва пък не бе получена навреме в БФС и затова "Литекс" дозаяви пред УЕФА Владан Груич, Ивелин Попов и Мартин Ковачев. Под въпрос за двубоя в Ловеч пък е титулярният халф на "Страсбург" Паскал Йохансен. Той има проблем с ахилеса на десния крак и ще почива 10-ина дни.

"Литекс" пък твърдо отказа да продаде на ЦСКА босненския национал Джемал Берберович. Разминаването между двата клуба по цената на десния халф-бек били твърде големи. Берберович е наказан за първия мач със "Страсбург".
1117
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД