:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 316
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА в един хотел със своя длъжник "Шинник"

ЦСКА се настани в хотел "Миракъл" на лагера си в Анталия заедно с отбора на "Шинник" (Ярославл). Любопитното е, че според "армейците" руският клуб има да им плаща 200 000 евро. Точно преди година "Шинник" взе Тодор Янчев и от ЦСКА съобщиха, че са подписали договор. После халфът бе върнат на българите, тъй като не бе харесан от треньора. От ЦСКА си търсиха парите от трансфера чрез ФИФА, а от "Шинник" заявиха, че не дължат нищо.

В самолета от Истанбул за Анталия пък ЦСКА се засече с друг руски тим - "Амкар" (Перм). Така с бившите съиграчи си поговори Евгени Йорданов. В "Амкар" има още 2-ма българи - Мартин Кушев и Захари Сираков.

В Анталия ЦСКА бе посрещнат от топло време - 18 градуса. Първата тренировка там бе пропусната от младия Стоян Абрашев, който се контузи леко на последното занимание в София. Пълноценно тренира и попълнението Еуген Трика. Вчера "Макаби" (Тел Авив) взе на мястото на румънеца друг нападател - грузинеца Георгий Деметрадзе.

Утре ЦСКА играе 2 контроли. Първата е с руския "Криля Советов" от 15 ч., а от 18 ч. е мачът с японския "ДЖЕФ Юнайтед", където е бившият левскар Илиян Стоянов.
1
1554
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
04 Февруари 2006 11:41
Писали до ФИФА, оттам не им потвърдили правата, а другарят Кириловски нарича съветските братя "длъжници" в заглавието???

Хайде холан, не забравяйте къде са ви заченали!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД