:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Капитанът на ЦСКА се размина с тежка травма

На косъм от свирепа травма се размина капитанът на ЦСКА Емил Гъргоров при победата с 1:0 над "Динамо" в Тирана в първия мач от I пресявка в турнира на УЕФА. След силен шут на съперник топката отблизо улучи крака на дребничкия халф и той бе заменен на почивката. Опасенията бяха, че Гъргоров има скъсани глезенни връзки на левия крак, но прегледът вчера показа, че става дума за навяхване. Играчът се е спасил от тежка контузия само защото в момента на удара е стегнал крака си. На Гъргоров бе предписана почивка около 5-6 дни и той най-вероятно ще пропусне мачовете на ЦСКА на турнира "Плейстейшън 2006", който ще е на ст."Българска армия" идната седмица.

В първия мач "червените" излизат срещу иранския "Естегал" във вторник от 20,15. Преди това, от 18 ч., играят "Локо" (Сф) и словенският "Драва". В четвъртък са мачът за 3-о място и финалът.

Въпреки победата в Албания пък треньорът Пламен Марков не бе доволен. "Момчетата бяха изморени в края на срещата, но това е нормално. Все пак сме на по-малко от месец подготовка. На реванша се надявам да се представим по-добре. Докато не бием в София, не можем да се класираме", обясни Марков. Ответният мач е на 27 юли от 20 ч.

Сърбинът Славко Матич и мениджърът му пък продължават да се инатят по условията за разтрогването на договора с ЦСКА по взаимно съгласие. За сметка на това почти е постигнато разбирателство за същото с хърватина Матия Матко. Бразилецът Тиаго Силва продължава усилено да си търси нов отбор, засега безуспешно. Още не е ясно кога ще пристигне на проби сенегалският халф Лоран Менди (24 г.), който идва от френския "Седан".
8
1228
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
15 Юли 2006 08:39
Сравнително слаба игра и този път има нещо обезпокояващо в сравнение с миналия сезон - създават се положения, които не могат да се оползотворят. Все пак като начало не е толкова зле, важно е че победихме, а и другите български отбори постигнаха успехи, което е добре за коефициента. Дано на реваншите също вземем 3 победи, та поне в този кръг с тези съперници извлечем максимума. Лошото е че засега няма алтернатива на Гъргоров и Велизар, а като се има в предвид колко често се контузват това може да изиграе доста лоша шега. Дано този път успеем да вкараме 4 отбора в групите на УЕФА
15 Юли 2006 09:38

Ае да са 3 в групите на УЕФА и един в групите на Cpampions League, a?!?.. Ей-така - да видим как е там... Пък после ако щеш - на 1/8 финалите в УЕФА нека да има 4 БГ-отбора. Айде от мен да мине...
Ако си съгласен на тоя вариант, аз съм склонен и Суперкупата да ви дам.
15 Юли 2006 10:14
Няма какво да правите в групите на ШЛ, биби, няма какво да прави там и който и да е BG отбор, резила ще бъде прекалено голям. По-добре да си пробиваме(те) в УЕФА-та, отколкото да ни резилят при големите. А суперкупата и сами ще си я вземем, макар ча като погледнеш реално за какво ли ни е? В родната обстановка това е един напълно излишен мач - нито ще събере публика, нито ще докара кой-знае какви приходи, само ще натовари допълнително отборите. Айде бъди здрав.
15 Юли 2006 13:39
Не бързайте с прогнозите. Нека минат срещите-реванш, да видим и какви противници после жребият ще ни отреди, па тогава ще гледаме да видим.
Колкото за мача за суперкупата, при всички положения като мач между сини и червени, той събира горе-долу толкова публика (срамно малко) колкото и в шампионата и за купата на страната. Може би ако двата отбора подобно на Рапид и Стяуа се засекат в евротурнир ще има по-голям интерес. Позицията на цесекарите е интересна. Този мач нямал значения. Няма защото са изгубили всякаква увереност, че могат да бият Левски. Справка, в последните 11 мача по между ни, имат само една-единствена победа. Е, как няма тогава да махнат с ръка аристократично и фалшиво да заявят, че този мач не ги интересувал.
15 Юли 2006 18:01
Възмутен съм, какви са тези шибани шиптари да ритат топката толко силно с/у Гъргоров. УЕФА спи ли, няма ли наказания, аре по леко ако обичате. Добре че момчето е успяло да си стегне крака...мускула де, иначе не знам какво можеше да се случи. Направо не ми се мисли....
15 Юли 2006 18:35
Здравейте ШАМПИОНИ!
Бивши и настоящи
16 Юли 2006 00:25
Аааа, ГоведоАлаБала,
Ти откак свалихте гащи, та сдадохте 7 точки аванс и готова титла, голем песимист си станал... Как нема а идиме ний да видиме туй животно Лигата?... Н'дей така!!!
Т'ва брашнен чувал да си там - пак се плащало...
А и честно да ти кажа /ама съвсем честно.../ - хич не съм убеден, че БГ-отбор няма шанс да докопа поне 3-то място в групата, та хем каса да напълни, хем да поиграе още напролет.
Бе к'вото - т'ва сега... Ний да минем 2-рия предв. кръг да вържем гащите, пък оттам нататък к'вото дойде! Лига - лига сега, нема а се дърпаме...
Айде - живи и здрави на всички фенове и повече победи през новия сезон!
Пък италианците - да го духат! И на клубно, и на национално ниво, мамицата им мафиотска!...
16 Юли 2006 06:44
А един виден представител на червената порода разправяше, че купата на УЕФА е турнирче за второстепенни отбори. Сега гледам че и АлаБала е свалил гащите
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД