:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Естонският премиер Андрус Ансип смята

да преструктурира управляващата коалиция, след като неговата Партия на реформите (ПР) спечели парламентарните избори в неделя. Ансип заяви, че може да изостави своя съюзник във властта - Центристката партия на Естония (ЦПЕ), за да сключи коалиция с дясноцентристка формация, предаде Франс прес. ПР печели 27,8 на сто от гласовете. Втора е ЦПЕ на лидера Едгар Сависаар с 26,1 на сто от вота. В 101-местния парламент ПР ще има 31 депутатски места, ЦПЕ - 29, а десните от коалицията "Про Патрия" и "Рес Публика" ще вкарат 19 народни представители.



9 души загинаха в Алжир,

а най-малко още 7 са ранени при няколко терористични нападения, извършени от членове на салафистка групировка, съобщи АФП. Убийствата и атентатите изненадаха кабинета в Алжир. Страната се опитва да се възстанови след подпалената от ислямистите гражданска война през 90-те години на ХХ век, която отне живота на 150 хиляди души.



ЦРУ готви атентат

срещу мен, заяви венецуелският президент Уго Чавес в своето тв предаване, цитирано от Ройтерс. Без повече подробности Чавес заяви, че екипи на ЦРУ обикалят из страната и в други държави на Латинска Америка. "Плановете на ЦРУ са да свали сегашния режим и да ликвидира президента на Венецуела", предупреди той.
1
974
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
06 Март 2007 05:31
"ЦРУ готви атентат срещу мен, заяви венецуелският президент Уго Чавес в своето тв предаване, цитирано от Ройтерс. Без повече подробности.."
И този лайнар се взе на сериозно. Защо им е на ЦРУ да го убиват сле дкато той им върши отлична работа? Преди няколко месеца на среща в ООН той се изказа от трибуната, че още мииршело на сяра, понеже преди него говорил Дяволът в лицето на Буш. Този мангал или е изключително глупав, което е по-вероятно, или е на ведомост на ЦРУ. Защото за Америка нямаша по-голяма реклама от тази, която той и направи. Че видите ли, в САЩ можеш да обидиш президента им от най-офиицалното място и пак никой няма да те бръсне за слива. Те такава реклама хората с пари не могат да си поръчат, а той я направи за минута! Ашколсум! Дребните човечета така и не се усещат като играят пионки в Голямата игра. Лошото е, че и неговият бензин скочи яко, дори стана по-скъп от този на Валеро. Е пазарът за това е пазар. Ще зареждаме, ако ни е на път разбира се, от този, който предлага по-изгодни цени.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД