:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 240
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" в пълен състав за дербито със "Славия"

Не се интересуваме от нападател на "белите", обяви треньорът Стоилов
СНИМКА: ФРАНС ПРЕС
Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов обяви, че няма никакви проблеми със своите футболисти преди днешното дерби срещу "Славия". Мачът е от 18 ч. на ст. "Георги Аспарухов".

Готови за игра са Даниел Боримиров, който лекуваше грип, и лекуващият контузия Живко Миланов. "За Боримиров е важно да играе, тъй като бе 3-4 дни на легло и трябва да влезе в ритъм. Миланов пък имаше проблеми с глезените, но вече е възстановен", заяви Стоилов.

Треньорът допълни, че е притеснен от евентуално подценяване на съперника от страна на играчите му, тъй като в последно време "Славия" записа серия от слаби резултати. Според него обаче "белите" винаги са мотивирани максимално срещу "Левски" и това допълнително може да създаде проблеми.

"От мача със "Славия" ще си направя изводи кои футболисти да започнат титуляри в двубоя за купата на УЕФА срещу "Динамо" (Букурещ) другата седмица", каза още Стоилов. Той разкри, че емисари на румънския тим, както и на ЦСКА (Москва) ще бъдат на трибуните на ст. "Георги Аспарухов", за да разузнават "Левски".

Стоилов също така отрече клубът да има интерес към нападателя на "Славия" Димитър Рангелов, който е спряган за като сигурно попълнение на "Герена" през пролетния сезон.

"Той е добър футболист, но на неговия пост имам достатъчно играчи - каза треньорът. - Основната насока на селекцията ни е привличането на халф и защитник. Вече са набелязани трима футболисти. Лично аз предпочитам новите попълнения да бъдат от България, а и квотата ни от чужденци вече е запълнена".
553
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД