:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

 
Бейзболистите на "Чикаго Уайт Сокс" са обезумели от радост миг, след като са станали шампиони на професионалната лига на Северна Америка (MLB). "Белите чорапи" спечелиха с 1:0 4-ия мач от Световните серии срещу "Хюстън Астрос" и с 4-0 победи взеха първа титла от 1917 г. За MVP във финалите бе избран десният аутфилдър на "Чикаго" Джърмейн Дай.
3
545
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
28 Октомври 2005 01:27
Преди години Джери Рейнсдорф (собственика на Чикаго Булс и Уайт Сокс) каза че бил заменил и 6-те титли на Булс за една за Уайт Сокс. Е сега вече я има. Роджър Клеменс (дъ рокет) от Хюстън правеше страхотен сезон някъде до към края на Август когато имаше 1.40 ERA, но накрая контузии а и възрастта му (43 г.) му попречиха да завърши по най-добрия начин. Астрос имаха страхотни питчъри, може би 2-та най-добри в MLB в момента (Клеменс и Петит), но с лошия старт на Клеменс в 1-ия мач, изпуснатия 3-и и накрая последната 4-а не им вървя изобщо, освен това имаше и няколко съдийски грешки които бяха в полза на Чикаго.
На победителите честито, а на Астрос повече късмет догодина, и дано феновете на тоя спорт в България имат шанс да гледат някой мач догодина.
28 Октомври 2005 02:28
все едно сушам някой фен на Лески или Локо ПиДи.....нямахме късмет и съдията ги подпря.Остава да кажат че Джери Рейнсдорф е залагал на точен резултат и е хванал половината играчи на Астрос.....няма да се учудя.....на някой хора в БиДжи умствените им възможности се простират точно до там.
28 Октомври 2005 10:03
E очевидно твоите (Бориславчо) умствени възможности и до там не стигат...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД