:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

Веднъж на пет дни посещават

парламента депутатите в Сърбия, писа в. "Глас явности". За шест месеца от съставянето на новата Скупщина народните представители са приели едва 18 микроскопични правни акта. Въпреки това те получават основна заплата от 75 000 динара, задължителни добавки от 30 000 динара и дневни от 1600 динара (1 евро = 80 динара). Сръбските депутати вземат пари и за бензин, хотели, както и за работата си в различни парламентарни органи.



Пиян шофьор не може да кара

кола на "Нисан", оборудвана със специална система за безопасност, предаде БГНЕС. Датчици в облегалките на седалките улавят частиците от алкохола в дъха на шофьора. Вежлив женски глас препоръчва на водача да не пали автомобила. Ако шофьорът все пак хване волана, датчикът на скоростния лост определя наличието на алкохол в потта, отделяна от дланта. Тогава компютърът не просто предупреждава хората в колата, но и блокира скоростната кутия.



3,5-метрови вълни цунами убиха



четирима и отнесоха други 29 души на р. Цянтан в Източен Китай, съобщи агенция Синхуа. Реката е популярна сред туристите именно с високите си вълни. Екипи са успели да спасят 22 души, но съдбата на останалите седмина, сред които 9-годишно момиче, остава неизвестна. Учените свързват появата на огромните вълни по реката с това, че устието й е във формата на фуния. Туристите често игнорират предупрежденията за появата на цунами по Цянтан, съобщиха местните власти.
743
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД