:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

Целта пред женския тим - победа над Израел с 12 т.

Целта пред женския ни национален отбор по баскетбол стана победа над Израел с 12 т. разлика в събота. Това ще прати тима ни на последния квалификационен турнир за Евро`07 в Италия заедно с Полша и Словакия.

Дотук се стигна, след като в Рамат Ган израелките биха Унгария с 82:60. Така двата тима имат по 2 победи в групата, нашите ще съберат същия актив при успех на Израел в Перник. Унгарките обаче са аут, понеже имат отрицателна точкова разлика, докато нашата ще е по-добра от тази на еврейския тим при победа с повече от 12 т.

"Имаме шанс, само не трябва да прибързваме. Израелките ще бавят играта, защото на практика започват мача от 12:0, но ние ще гоним методично победа с желаната разлика", каза треньорът Георги Божков.

На европейското за мъже в Испания пък шампионът Гърция си осигури място на 1/4-финал, след 85:67 над Португалия с 85:67. Напред от тази група продължават още световният шампион Испания, Русия и Хърватия. В последните мачове домакините биха с 99:73 Израел, а Русия се наложи над Хърватия с 83:70 и зае второ място в групата.
755
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД