:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

По 3 лева

ще плащат феновете на "Левски", за да гледат неделното гостуване срещу "Беласица". След като стана ясно, че Антон Генов ще реферира пето поредно домакинство на петричани, шефът на Съдийската комисия Борислав Александров обясни, че е нямал друг вариант.



Отказалият

се от футбола доскорошен играч на "Локо" (Пд) Игнат Дишлиев (20 г.) започна тренировки с втородивизионния "Белите орли". От "Локо" обявиха, че няма да искат трансферна сума, ако плевенчани одобрят халфа.



Бюджетът

на "Черно море" за настоящия сезон е 3 млн. лв., обяви собственикът на клуба Марин Митев. Той обяви, че целта пред отбора е класиране на 4-то място. Митев засега е доволен от представянето на "Черно море" досега, въпросът с уволнението на треньора Никола Спасов не е актуален, но се очаква още повече от тима.



"Спартак" (Вн)

няма да може да ползва нападателят Десислав Русев утре срещу "Литекс", тъй като той още няма картотека. Под въпрос за мача е вратарят Цветомир Цанков, който е болен, но сърбинът Марко Савич вече се е оправил от травма в глезена. "За мен "Литекс" е най-класният отбор в България след ЦСКА и играе най-атрактивния футбол", каза треньорът на варненци Атанас Атанасов.



Уволнен

бе наставникът на "Локо" (СтЗ) Атанас Джамбазки, който вече има предложение да се върне да работи в "Славия", но в школата на клуба. Начело на третодивизионния отбор застана екип от бивши играчи на "Берое" - треньор е Васил Драголов, а помощници - Кънчо Кашеров, Венелин Сивриев и Валентин Грудев.



Гол за

"Алемания" (Аахен) вкара Тодор Колев при победата с 4:0 над сборен отбор на германската армия в благотворителен мач. Нападателят игра през цялото време и отбеляза последното попадение.
906
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД