:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 206
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: Ройтерс
Неколкостотин души се събраха пред московския театър на Дубровка на церемония в памет на жертвите на заложническата криза преди 5 г., когато чеченски терористи държаха за заложници повече от 800 души в продължение на три дни. При щурма на театъра руските спецчасти използваха упойващ газ, от който загинаха 129 от заложниците. Убити бяха и всички терористи.
8
1540
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
27 Октомври 2007 01:14
Сред зрителите тогава имало и една чеченка. Когато ги измъквали, задушени, отровени и в полусъзнание, чекистите решили, че жената е терористка и я завлекли направо в затвора. Антрополозите от КГБ и до днес не допускат, че някаква си чеченка може да отиде на театър ей така, без бомба.


Същите главорези набързо доубили един младеж в залата, който им се видял с неславянска външност. После разбрали, че станала малка грешка и са убили невинен чист руснак, ама карай, борбата срещу тетроризма иска жертви.
27 Октомври 2007 01:42
Те за кои казват: "Първо стрелят, после питат?" Май бяха някакви много супер специални, свръх обучени, компютризирани, бронирани, секретни, добри бащи, съпрузи, църковни хористи, абе американци с една дума.
27 Октомври 2007 04:18
Оло бегай кажи нещо и под статията за загиналите от чехия и словакия, а недей да ми се правиш на разбиращт само дето става дума за блядове!Голем дирник си и ти!Не ставаш и ти за крив...
27 Октомври 2007 17:23
Ти затова Olo не ходи на театър в Русия.Да не стане грешка. Предай и на Fl и Гъзпърдини и прочие.
27 Октомври 2007 19:11
Ако има нещо, което путинистите мразят повече от истината, то това е истината за путинизма. Всеки път когато някой им я каже, те се нахвърлят да бягат презглава към Буш, САЩ, Гуантанамо или биенето на негри, там освежават убеждението си колко прекрасен е техния путинизъм, и после идват обратно заредени до дупка да се разправят с "лошата" истина. Но тъй като "лоша" или "добра", истината е необорима, същите отново се оказват голи и боси пред нейните аргументи, поради което те просто простеят и глупеят докато им олекне.
28 Октомври 2007 23:17
Ей, момчета, не се ебавайте с тези неща, защото това може да дойде до главата на всеки и то не само в Москва, но и в София - Бог да ни пази от подобни работи. Вече се беше случвало в България, но по-младите не го помнят: експлозията на гарата в Пловдив и във влака Ямбол - София.
29 Октомври 2007 03:13
Това на гарата в Пловдив и във влака Ямбол - София е котешка пикня (budweiser) в сравнение с истинския безмитен самогон при взривяването на цел огромен храм, заедно с погребалната служба и хората на 16 април 1925. Къде си тръгнал да се мериш с камунизите и ти.
29 Октомври 2007 05:15
Онези камуняги са терористи-екстремисти от отряда Антон-Ивановци, водени от руското саботажно отделение на КаГеБейникови и затуй са изтрепали маса народ.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД