:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Аржентинец

ще заиграе в "Спартак" (Вн) от пролетта, обяви изпълнителният директор на клуба Живко Великов. Това е защитникът Фредерико Вилар (22 г.). Победата с 4:1 над "Светкавица" пък не задоволи треньора на "Спартак" Атанас Атанасов. Той разкритикува футболистите си за показания футбол, но оправда това с натрупаната умора. Днес в КК "Албена" варненци ще играят контрола с "Локо" (Сф).



"Милан"

загуби един от отложените си мачове в италианското първенство - 1:2 като гост на "Аталанта" и пропусна шанса да се изкачи на 6-о място. То бе заето именно от тима от Бергамо, който обърна резултата след голове на Антонио Ланджела в 42-рата мин. и Фернандо Тисоне в 68-ата. Дженаро Гатузо бе открил в 16-ата мин. за "Милан", който е 10-и с 24 т. Води "Интер" с 49 т., пред "Рома" (42), "Ювентус" (37).



"Лацио"

направи два трансфера за един ден. Под наем от "Манчестър С" бе взет италианският нападател Роландо Бианки (24 г.) с опция за постоянен договор от лятото. За 3 млн. евро пък бе купен десният халф-бек Пабло Ледесма (23 г.).
663
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД