:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 351
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гърци днес ще пазарят звездата на "Локо" (Пд)

Мартин Камбуров
Представители на гръцкия "Лариса" се очакват днес на лагера на "Локо" (Пд) в Сандански, за да преговарят за голмайстора на пловдивчани Мартин Камбуров. Генералният секретар на "Локо" Атанас Узунов потвърди това. Той ще отговаря за трансфера заедно с главния селекционер на клуба Христо Бонев, който е популярен в Гърция, след като изведе "Панатинайкос" до шампионската титла. "Локо" отказа вече две оферти за Камбуров (27 г.) от Турция, а самият играч отказа да ходи на проби в германския втородивизионен "Кайзерслаутерн". "Лариса" е на 13-о място от общо 16 в гръцкия елит. Звездата е миналият през "Евертън", "Олимпик" (М) и "Осасуна" Ибрахима Бакайоко. Гърците вече са гледали няколко пъти Камбуров.

Пловдивчани от своя страна взеха на оглед футболист от Гърция. Нападателят Костас Пападопулос (19 г.) от школата на "Арис" дори игра вчера в контролата с "Велбъжд", спечелена с 2:0. Головете вкараха бразилецът Даниел Моралес и Румен Горанов. Днес пак в Сандански е контролата с "Пирин" (Блгр).
897
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД