:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на ЦСКА възропта от трансфер

Стойчо Младенов против продажбата на Чиликов в Китай
СНИМКА: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
Звездата на ЦСКА Велизар Димитров освен нескопосания си опит за обяснение на протеста сред играчите съобщи също, че няма да може да играе за националния отбор в контролата със Северна Ирландия на 6 февруари в Белфаст. Той има възпаление в оперираното коляно, но сам уточни, че положението му не е сериозно.
След скандала с неплатени възнаграждения в ЦСКА, довел до бойкот на тренировка, вчера се заформи и трансферна интрига в клуба. Наставникът Стойчо Младенов в прав текст обяви, че е против продажбата на Георги Чиликов в китайския "Далиан Шъдъ", защото не е намерен подходящ негов заместник. Въпреки това ръководството е дало ход на трансфера, а Чиликов остана извън състава, който вчера замина за лагер в Испания. Младенов е харесал унгареца Жолт Корчмар ("Уйпещ"), но преговори за него не се водят.

"Чиликов не заминава с нас, Гарсес го няма още, а Неи е контузен. Така няма нападатели и в събота срещу "Висла" (Краков) ще трябва да пусна напред някой от халфовата линия", възнегодува Младенов. Той опита да отмине въпроса с протеста на играчите в сряда. "Оптимистично сме настроени. Футболистите не са казали лоша дума към ръководството, а отправиха призив. Нека забравим това по-скоро, всеки греши", каза наставникът.

Велизар Димитров пък изръси голям бисер в опита да отмине неудобния въпрос защо той и съотборниците му са излезли за тренират със закъснение и с извадени джобове. "Домакинът бай Добри е виновен. Беше изпрал анцузите и така ни ги даде", каза Велизар, но и допълни, че се чакат заплатите от декември и премиите от по 10 000 лв. за победата над "Левски".

За Испания не заминаха още двама играчи, които са пред продажба. Кирил Котев ще изчака в София развитие по офертите от гръцкия "Верия" и "Далиан Шъдъ". Другият е Георги Илиев. Младенов не взе бразилеца Евертон Фернандо Джилио - Тон, който дойде на проби по препоръка на шефа на надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов.

Новият вратар Даниел Беконо и дошлият на оглед брат на Ибрахима Гай - Муса, също не тръгнаха за Испания, тъй още като изчакват визи за там. Невъзвръщенецът Гарсес ще чака тима днес във Валенсия.
148
2346
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
148
 Видими 
25 Януари 2008 01:12
От къде да почна???От бай Добри(не Джуров)???, от "водопроводчика от Марково"???От "невъзвращенеца"???
25 Януари 2008 01:51
Черепа, цингаря, сега кой ще сяда на горещия стол в градинката.Ерата смешич, га взехте калъфката ще ви се струва като успешна.
25 Януари 2008 05:50
велизарчо да си ходи, нямаме нужда от подобви боклуци
25 Януари 2008 09:58
Утрото да е добро и успешен денят!
Вече всички знаем какво е казал АлТом от Лондон...Странна работа, ЦЕЦА Панчаревска стана лика - прилика със ЦЕЦИ Красимирова, всяка година нов късмет и ново гадже...
25 Януари 2008 09:59



Ал. Томов призна: Продаваме "Кремиковци", но не и ЦСКА засега


Смяната на собственика на металургичния комбинат не засягала футболния клуб ЦСКА
25.01.2008
Изпълнителният директор на "Кремиковци" Александър Томов призна днес пред БНТ, че до дни 90% от акциите на металургичния комбинат ще бъдат продадени на украинския милиардер Константин Жеваго.

Томов, който е и шеф на ЦСКА каза, че смяната на собственика на "Кремиковци" не засяга футболния клуб, който също е собственост на индийския милиардер Прамод Митал. "Статуквото на отбора остава непроменено на този етап", каза Томов.

Той уточни, че сделката е 90% сигурна и най-вероятният нов собственик на "Кремиковци" ще е украинската компания "Финанси и кредити", която била готова да инвестира.

Жеваго е депутат от партията на премиера Юлия Тимошенко и държи четвъртото по големина в света находище на железни руди. Състоянието му се оценява на над 3 млрд. долара. Богаташът има интереси и във футбола -собственик е на украинския клуб "Ворскла" (Полтава).

25 Януари 2008 10:01
ПФК ЦСКА стана собственост на американската застрахователна корпорация AIG (American International Group), научи Sport1.bg.

Според наша информация сделката, която други медии обявиха, че тепърва предстои да бъде финализирана, е вече факт.

Засега от двете страни запазват мълчание, но се очаква в близко бъдеще продажбата да бъде обявена пред обществеността.

AIG е със седалище в Ню Йорк, като мрежата на компанията обхваща повече от 130 страни по цял свят. Тя е регистрирана на фондовите борси в Ню Йорк, Париж, Цюрих и Токио.

Според класацията Forbes Global 2000 за 2007, AIG е на шесто място в света, като има над 106 000 служители.

Сред активите й се отличават няколко от големите световни компании за отдаване под наем на пътнически самолети и презокеански лайнери.

Покупката на ЦСКА не е първото навлизане на AIG в най-популярния спорт на планетата. Както е добре известно, американската фирма е основен спонсор на английския колос Манчестър Юнайтед от 2006 година.

През месец май, 2007 година, AIG стъпва сериозно на българския пазар, като става собственик на Българската телекомуникационна компания и третия мобилен оператор Vivatel.
25 Януари 2008 10:03
Томов: Сделка за ЦСКА не е обсъждана
Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви категорично, че клубът остава собственост на Прамод Митал. "До тази дата няма промяна в статуквото. Сделка за ЦСКА не е обсъждана", призна босът на "червените" в сутрешния блок на БНТ.

"Няма интрига в ЦСКА. Няма и криза. ЦСКА направи скъпа селекция, поддържаше най-високите футболни заплати у нас миналата година и всеки лев беше изплатен. ЦСКА не рине пари, а изкарва", сподели още председеталят на Надзорния съвет на "армейците". С това свое изявление Томов опроверга слуховете за продажба на "червения" клуб.

25 Януари 2008 10:06
Та к*во става в крайна сметка?Тука има, тука нема!Вълча му работа!
25 Януари 2008 10:10
Стана точно обратното, което говори лупи.
ЦСКА бе продаден, а Кремиковци е още собтвеност на Митал.
25 Януари 2008 10:11
Смешни сте

Нема мое, нема твое
Цецка при Берое
25 Януари 2008 10:18
"ЦСКА не рине пари, а изкарва".
Как по-точно ги изкарва, ако не е тайна?
Транфери?
Телевизионни права?
Приходи от карти и билети?
Продажба на фен-стоки?
Реклама?
С най-големи алабалистики и стъкмистики, както и с феноменално точно управление клуб като Левски или ЦСКА го докарва някъде около нулата.
Лупи не може да управлява феноменално точно каквото и да било.
Как го докара до изкарване на пари при най-големите заплати в България(както се твърди), над милион евра за купуване на футболисти, липса на приходи от ТВ права в евротурнирите и т.н. Това, което идва от билети, фен-стоки и ТВ прават за вътрешното първенство едва ли е стигнало и за разходите по подготовките, камо ли за заплати на футболисти, мениджъри и персонал, разходи по домакинства, пътувания и настанявания в провинцията и т.н.
25 Януари 2008 10:23
.
25 Януари 2008 10:36
Rince
Нека все пак да отбележим че 10-те точки аванс са ФАКТ , както и победата над Левски .
А определения като "грозна игра" и "тактическа неграмотност" са чисто субективни . Особено от хора , за които 1:17 се отчита като успех и които след загуба с 0:5 ми говорят за "правилен футбол" .
Ние кусурите си ги знаем .
А за ШЛ какво ? Мечтите са безплатни и освен това понякога се сбъдват .
25 Януари 2008 10:48
Каменец, няма голямо значение това, дали си прав или не си.Хората трябва да мечтаят! Само дето после..., ако и вашите любимци го направят като нашите... Майната му, нали сме си помечтали...
25 Януари 2008 10:59
Как сте момчета, днес е петък все пак и не се впрягайте от чуждите проблеми а си гледайте вашето отборче и яката търговийка дето развъртяхте по земите еврейски.
Аз пък ще ви кажа, че ако излезе истина че AIG купува ЦСКА си мисля, че най - после нещата ще си дойдат на мястото.Остава и чичо Том да бъде изпратен по-живо по-здраво да си гледа партийката и нещата ще са о.к.
25 Януари 2008 11:06
Бе то Илия Павлов, Черепа, Митал.........който и да ви купеше беше радост, пък всички ги изпратихте с освирквания/Включително Бербата/. Та има една народна мъдрост на малко прасе и на нов началник не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе.
25 Януари 2008 11:15
Пешев, аз хич се не коркам, обаче си мисля за нещо, което силно се натрапва в последните две години:
Значи, когато нашите са по земите юдейски, евреиски или близо до Божи Гроб, винаги стават яки трусове при вашите.Не, че нещо такова нали ..., ама мисли...
25 Януари 2008 11:16
Аз ви подпалих вчера фитилите и видяхте каква каша стана.
Битката между американците и постсъветите за нашенско ЦСКА поне по родните сайтове вече е факт. Ще ги бъде ли янките, вижте какво мисли, един ботевист, който явно не е като нашето червено канарче, Муктата имам предвид.
-----------------------
Тъкмо мислех да пиша, че това с АИГ е пълна безсмислица и тая новина ме изпревари..... Къде сте видели, колеги, международна застрахователна компания - собственик на ФК.... Значи АИГ са *рекламодател* в МанЮ, забележете - не собственик, а рекламодател, обаче ще придобият собственост в ЦСКА...... От къв зор Как ще им помогне това - реклама на пазарите в Азия ли, във Великобритания ли, как Не е зле да се мисли малко преди да се пускат такива глупости....

Запомнете - легелния световен бизнес не го боли фара нито за цска, нито за левски нито за който и да е БГ клуб. Просто от тяхна гледна точка няма смисъл да спонсорират, камо ли пък да купуват някакви неизвестни клубчета. Спонсори на БГ клубове ще са БГ компании които търсят рекламиране на БГ пазар или някакви полукриминални чуждестранни елементи от типа на Миша Чорни, които въртят далавери а не легален бизнес. Забравете всякакви мечти, че от чужбина ще дойде богатия чичко паричко да си налива кинтите при вас/нас..... ----------------------------------------- ------------
25 Януари 2008 11:16
Добри утро, и к'во, настана часът на мишлетата, насъскани от някои "медийни магнати" и обикновени радиоточкаждии мишлетата явно са решили че е време за вирене на опашките - опасно поведение в близост до точката на срамът , момци поради злорадството което се лее из ефира, в директния мач така ше ви го набиеме че ше треба хирургическа намеса за да ви го извадят (гола де, да не си мислите мръсотии ). Със или без пари, със или без нов собственик просто сме по- добри тая година, фактите говорят - бихме ви в директния двубой, благодарение на бездарния ви тренер и слабите играчи успяхме да натрупаме 13 точки в условията на уж тотална криза, криза за пари, криза в управлението, еми сами си отговорете на въпроса какъв отбор е вашият щом изостава на 13 точки от един толкова слаб и раздиран от проблеми ЦСКА, отговора се вижда и от самолет но го оставям на вас, за да не ми се обидите
25 Януари 2008 11:24
Добро утро и от мен!
Призовавам особено дейните тази сутрин критици да намалят малко темпото и да ограничат халюцогените и психотропните вещества - не им действат добре на логико-следствените връзки .
Нека се замислят над следния факт(който сме изтъквали многократно): в момента при нас пари нЕма, президент - "търчи-лъжи", ръководство - спорно, собственик - неясен, треньор - "тройчо, шесторчо ...", проблеми - постоянни, медии - злонамерени, фенове - бунтари, бъдеще - мътно, играчи - "мърльовци", игра - постна, трансфери - неизплатени, тоалетни - запушени и т.н. и т.н.
А как е при вас: пари има, собственик - също, мустаци - тоже , розови облачета над новата тревица, медии - добронамерени, оставки - отхвърлени, любов народна - безгранична, треньор - интелигентен и работлив, юношите - перспективни, интерес от Албиона - несекващ, проби в извънземни отбори - постоянни, игра - правилна, игрови ритъм - отличен, трансфери - постоянни зад граница, видеосалон - работещ
Като теглим чертата, обаче виждаме 13 точки разлика
Нещо сбъркано има, ама къде е то?
25 Януари 2008 11:31
Тигърче, от моя гледна точка, неоспорим е факта, че понастоящем ЦСКА е по-добрият отбор.Обаче в мачовете по между им, в болшинство се печелят от по- слабия. Тъй, че после да не те емнат...
25 Януари 2008 11:33
Коте, във футбола пилците се броят напролет!
25 Януари 2008 11:35
.
25 Януари 2008 11:35
Докич, ся убеди ли се че преписват а, слухтят, четат този форум и някои други, след това "раждат новини" . Какъвто ни е футболът и държавата такива са ни и новинарите - посредствени . Горе -долу съм съгласен с канарчето, с едно малко уточнение - AIG вече има бизнес в БГ и то доста солиден, в този смисъл няма да е толкова нелогично, още повече че те вече наливат пари в ЦСКА макар и индиректно. В заключение - харесва ми тая партенка , а докато чакаме да се дигне дима, вие не се помайвайте, ами се заинтересувайте от цените на имотите във и около ивицата Газа, защото преместването на великия отбор в друго първенство тече с пълна сила - пионерите вече са там и подготвят почватата
25 Януари 2008 11:36
Force
Докич, като човек който гледа малко по-реално на нещата от другите дето си чешат езиците/пръстите по клавиатурата/ ще кажа, че има логика в това дето си писал, затова и аз казах "ако излезе истина че AIG ..... и т.н." Но като се има предвид , че AIG са собственици на БТК и Вивател а в Бг стават всякакви старнни неща, няма да се учудя и на такава сделка
25 Януари 2008 11:40
Тигърче, от моя гледна точка, неоспорим е факта, че понастоящем ЦСКА е по-добрият отбор.Обаче в мачовете по между им, в болшинство се печелят от по- слабия. Тъй, че после да не те емнат...

От написаното и като се има презвид че Левски има предимство в баланса м/у двата отбора да разбираме ли че Левски е перманентно по-слабия отбор
25 Януари 2008 11:43
в момента лъсва истината - лустросани отвън, изгнили отвътре.

Аз знам за един плод /строй/ дето колкото повече загнива по -вкусен става, така че ....
25 Януари 2008 11:44
Я, ел Пистолеро се върнал!Май ще излезе вярно, че са му платили, докато другите са тренирали с обърнати джобове!
25 Януари 2008 11:44
Пешев, , когато губят те пак печелят нали знаеш, въпроса е че словесните алабалистики не се отдават на всички, та понякога не им се разбира
25 Януари 2008 11:49
това е проблема - оценявате всичко по броя спечелени точки в момента.

Ами, за ваше съжаление футболът е един от спортовете, където субективизмът в оценяването е ограничен до минимум. Затова и спечелените точки са резултат на играта, а не от абстрактни категории като "правилна игра", "добър игрови ритъм", "заходи по крилата", "преливане в линиите", "красиви изпълнения" и т.н.
Ако не ви се нрави начинът на класиране - моля трансферийте се в художествената гимнастика, синхронното плуване или скокове във вода...
То и без това онзи с мустаците спомена преди време нещо по този повод...
25 Януари 2008 11:50
Пешев, въпрос на лично мнение е! Ако се облегнем на обективността:няма как един отбър подържан от държавата близо половин век да е бил по-слабия.Никой не е по-силен от държавата във своите граници.Сигурно думите ми ще прозвучът конщунствено, но какво от това?
25 Януари 2008 11:51
Това е Константин Жеваго


има интереси и във футбола - собственик е на клуба "Ворскла" (Полтава).



------------------------------------------ --------------
Felix qui potuit rerum cognoscere causas! (Virgilio)
25 Януари 2008 11:52
БМ, само ти ли не разбра за анцузите, домакина е виновен , още оня ден ви писах че тия кухи лейки не осъзнават какво правят защото просто нямат багаж, чак вчера са стоплили че пак са ги изиграли и са ги ползвали за маша, и понеже сме го подкарали партенкаждийски я да спретнем една конспирацийка, дали пък"доброжелателя" който ги е посъветвал да направят "бунта на джобовете" не е с инициали ПМ, има известна логика, вие как мислите ?
25 Януари 2008 11:54
Force, точно така е, но си пропуснал, най-важното, според мене, де "Приказката свърши" на 7 август. Само дето който трябва не реагира адекватно и остави уморените герои да доиграят полусезона по начин който си беше чисто отбиване на номера. Оттам дойде и тази разлика. В наше време, 3 год. практически да не пипаш селекцията си е самоубийство. Както и да е, 13т. са си 13 т. но тези зад вас, много лесно могат да ви изпреварят. До мача с Локо-Сф, една загуба и две ремита, в Надежда ония най-сетне счупват каръка, бият ви и по традиция юбилея го чествате с калъфки. Само един от възможните сценарии.
Ще да видим.
25 Януари 2008 11:55
Не бе, не е ПМ.Сигурно Ормата ги е подкокоросал
25 Януари 2008 11:56
Tvirem, остана да ми кажеш, че Левски едва ли не е бил репресиран от държавата и там само дисиденти са играли Хайде стига .... това е за деца след 90-ти набор!
25 Януари 2008 11:58
А не е ли?Отнемане на стадиона, насилствени обединения, смени на имена, вземане в запас...
25 Януари 2008 11:59
Възможен доколкото касае ЦСКА, я да видим колко са възможни 15 поредни победи постигнати от слаб тренер и практически нов отбор, при това в условията на феърплей(изобщо не се съмнявам в последното ) щото аз имам друг далеч по възможен сценарий - след тертия кръг Мурко поема за Хасково заедно с Иса, Миса, Зизов и Сърмов, доста по- реален ми се вижда
25 Януари 2008 12:01
Далеч съм от мисълта, разбира се, че в Левски са играели само репресирани, но нали помниш крилатат мисъл на Милко Балев за левскарите и фашистите.
25 Януари 2008 12:02
Ами, за ваше съжаление футболът е един от спортовете, където субективизмът в оценяването е ограничен до минимум. Затова и спечелените точки са резултат на играта, а не от абстрактни категории като "правилна игра", "добър игрови ритъм", "заходи по крилата", "преливане в линиите", "красиви изпълнения" и т.н.

Само че нашите точки са по-точки от вашите .

А 13 т. разлика са си чиста случайност. Сигурно некои са повярвали на Лупи, че пари вече има и старата система си работи
25 Януари 2008 12:05
Играли са дисиденти като Жоро Марков, или по- добре да го наричам Николай , БМ тая тема е толкова изтъркана че даже да имах време пак не ми се занимава , а да дигаме кокалите на Балев, Драгойчева и прочее хора от едно отдавна отминало време ми се види пълна безмислица. Да оставим историята на историците...
25 Януари 2008 12:07
О, тигре, тигре,
имаш ли пари?....
25 Януари 2008 12:12
А 13 т. разлика са си чиста случайност

Е, за това не се бях сетил - сега нещата си идват на мястото
25 Януари 2008 12:16
Драги Пешев, определено не ме разбираш!Никъде не говоря за репресий!Дали ще се съгласиш смен или не също ще си е лично мнение но:Държавната политика в спорта беше такава, че ЦСКА да е витрина на българският спорт и то по много спортове.И това беше за около 30 /може и да съм неточен/ вида спорт, тогава бяха спортни клубове и развиваха много дейности. Това държавно решение се изпълняваше успешно, поне две десетилетия ЦСКА бяха най-добрите отбори и представяха България в международен план.
Кое е лошото или обидното в това, зада твърдиш, че е за деца след 90-набор?Ако ние не им го кажем, те ще го прочетат и научат от архивните документи на държавата...
25 Януари 2008 12:19
26/01/2008 13:30 - ЛЕВСКИ - Спортист Своге - стадион "Георги Аспарухов" - София
25 Януари 2008 12:20
Force, наистина точките правят класирането. Но за мене е необяснимо как СМ от ревностен привърженик на атакуващия стил, сезон 2002-3, сега е пръв бетонджия. Това си е, така му думаха при социализма, живо точкогонство. Което изгони има-няма, 7-8 хиляди фенове. Тогава стигахте почти до фантастичните за вас и не само за вас у нас 10-тина хиляди зрители на мач в градинката. СЕГА, над 2000 вече ви се виждат много. Нали и освен, точки, класиране, купи, зрителя иска и малко радост за душата. Преди викахте главно "це-се-ка", днес, кзл. Ами за мене тази метарморфоза никак не е случайна. Ако всичко това го приемеате нормално, проблема си остава само ваш.
25 Януари 2008 12:26
Докич, при тях "кзЛ" винаги е преобладавало...
25 Януари 2008 12:32
Докич, и аз доста се съмнявам AIG да "инвестират" в Цеца и го писах вчера. Въпреки, че би било добре за Цеца. Слагат един президент чужденец-изверг, който без да му мисли много да смачка змиите в градинкта (вместо змии може и величия, авторитети, шамани и прочие "знаещи как се управлява правилно клуб".
25 Януари 2008 12:35
Dokich, не мога да се съглася за "бетона".За стила на игра - също, просто отпред сме ялови(като Челси )Схемата му е същата.
Иначе футбол, мехлем за очите съм гледал само при Катуци и есента при Йешич.
25 Януари 2008 12:37
Все пак Глупи бил отрекъл за сделка с AIG. Следователно точно това е станало... Чакаме с интерес новия шериф.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД