:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
РАЛИ

"Приста ойл" ще пуска свои коли още в Сърбия и Турция

СНИМКА: "ГЛОБУЛ"
Четирикратният световен шампион Томи Макинен (третият от ляво на дясно) бе категоричен, че с негова помощ "Приста ойл Рали Тим" може да стане №1 в Европа.
"Приста ойл Рали тим" планира да пусне свои коли в шампионатите на Сърбия и Турция от 2009 г. Това разкри шефът на "Приста ойл" Пламен Бобоков. "Трябва да сме №1 в България и Европа тази година. През този сезон ще участваме в 13 състезания в Румъния, 6 в Европа и 12 в България. До 2010 г. ще имаме 6 отбора у нас", добави още той.

Вчера "Приста ойл" представи пилотите си за 2008 г. Освен европейските вицешампиони Крум Дончев и Стойко Вълчев на събитието присъства и румънецът Дан Гиордофан, който ще кара за русенския тим в Румъния. Борис Борисов пък ще бъде представител на "Приста ойл" в пистовия шампионат при мотоциклетите.

На събитието присъства и 4-кратният световен шампион по автомобилизъм Томи Макинен: "Радвам се, че си сътрудничим с тима на "Приста ойл". Надявам се да имаме успехи в Европа. Ще се опитам да присъствам на възможно най-много състезания", заяви финландецът.

През 2008 г. Крум Дончев ще кара най-новото "Субару - Импреза TMR 08". Той ще стартира в 6 кръга от европейския шампионат и 7 от този в България.
1
1195
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
18 Март 2008 21:42
А дано, и само СУБАРУ
Кола мечта
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД