:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Велизар замина за чужбина

Звездата на ЦСКА не е в Унгария, а в Испания - на лечение
СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА ЦСКА
Велизар Димитров има малки шансове да играе срещу "Видима-Раковски" - поредния мач, който може да се окаже последен за него с екипа на ЦСКА.
Велизар Димитров не тренира вчера с ЦСКА, а замина за чужбина. Повод обаче не е трансферът му в унгарския "Залаегерсег", който не може да бъде финализиран близо месец. Националът е в Испания, където трябва да му бъде бита инжекция в проблемното коляно, заради което не тренира близо 3 месеца.

Димитров се очаква в България днес, но е проблематично участието му в гостуването срещу "Видима-Раковски" утре. Още повече че не е пропаднала възможността да премине в "Залаегерсег". Последните разговори между двата клуба трябваше да се проведат снощи.

"Такива процедури в Испания го очакват още няколко пъти. Ще преценя какво е състоянието на Велизар и доколко той може да ни е полезен за двубоя в Севлиево", обясни треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов. Той добави също, че е изискал от отбора да не допуска подценяване срещу "Видима-Раковски", подобно на това от петъчния мач със "Спартак" (3:2).

Заради недоволството си от въпросния двубой Младенов ще прави промени по състава. След грубите си грешки холандецът Куидо Ландзаат ще остане резерва. Мястото му в защита до капитана Александър Тунчев ще заеме Кирил Котев. Черногорецът Никола Вуядинович е с изтекло наказание и ще е на левия бек. Титулярят там - бразилецът Фелипе Машадо, е възстановен след заушка, но ще може да играе чак в събота срещу "Пирин". Има голяма вероятност за домакинството срещу благоевградчани да бъде на линия и сърбинът Ненад Настич. Точно преди началото на пролетния сезон десният бек разкъса частично коленни връзки, но операцията му бе спестена.

"Срещу ЦСКА всички излизат на 100%, надявайки се, че ще откраднат нещо от нас - една или три точки", сподели треньорът очакванията си за двубоя.

Мачът в Севлиево ще започне най-вероятно с минута мълчание. Така ще бъде отдадена почит на починалия вчера на 81 г. бивш вратар на ЦСКА Стефан Геренски. Той бе част от състава, спечелил първата шампионска титла през 1948 г. Геренски има с ЦСКА общо 4 титли и 2 купи на България.
22
1685
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
22
 Видими 
17 Март 2008 22:52
Томов откъде ли е взел пари за да плати инжекцията на Велизар?
17 Март 2008 23:32
Т'ва кат работата с компотите, не били компютри ами компоти, иди ми-дойди ми
б'ах тази спринцовка щеше да е по ефтино да я пратат по пощата пък най-добре да му бият една кожена такава например удоджи в ролята на лекар

Редактирано от - khttr на 18/3/2008 г/ 03:19:57

18 Март 2008 07:43
не се подигравайте на момчето - това е един от малкото български интелигентни играчи
па тази причина е един от най-ританите
изглежда и с физиката има проблеми - почти непрекъснато е с контузии
това му провали кариерата в Европа на няколко пъти
без никакъв намек и опит за паралел - дали Стоичков щеше да е толкова успял и реализиран като футболист, ако имаше и 1/10 от страданията на Велизар
18 Март 2008 08:39
БОРЕ, валиден ли електронния адрес в профила да ти пратя нещо?
По темата. Май, май Вили остава завинаги на Армията. Годините напредват, контузиите зачестяват. Изпуснати бяха няколко златни момента. Особено през есента 2002 когато стартира мощно при червените вкл. и в ЕКТ. Мечтата му да играе за Барса отдавна е изпепелена. Така се стекоха обстоятелствата, че дори този скромен маджарски тим не е склонен да се "прежали" и поне от финансовата г.т. национала да намери удолетворение. Единственият креативен играч при временния водач. Гъргоров докато навлезе във форма и първенството се оттекло.
18 Март 2008 08:47
Със сигурност, ако цецека искат, могат да финализират сделката с маджарите......само да не ги беше толкова страх да не изпуснат титлата
18 Март 2008 09:13
Залаегерсег:
"Не ни трябва вече този Димитров"
18 март 2008 | 00:50
От: Агоп Вартанян

Дори на унгарците им изпушват нервите, и то невинаги затова е виновен гулашът. Този път проблемът е изцяло в българската чорба. От нея проплака пред Sportline.bg президентът на Залаегерсег Ференц Ниоги. "Стига с този Велизар Димитров. Трансфер няма да има. За първи път виждам такова нещо. Ние от един месец чакаме всеки ден утре да подпишем, и все някой от България ни информира за поредния проблем. Сега пък футболистът отишъл в Барселона да се лекува. Да е жив и здрав, като се оправи да заиграе до Роналдиньо", заяви унгарският бос и отказа повече да коментира казуса "Велизар Димитров".
В последния кръг на унгарското първенство Залаегерсег претърпя загуба, която на практика го изхвърля от претендентите за участие в Шампионската лига. Това е отказало и чакания като месия нов спонсор - "Газпром", да инвестира иначе обещаните 4 милиона евро в клуба.
18 Март 2008 09:39
Мачът на Цвети в Севлиево може да бъде поредният последен мач на Велизарв Димитров с фланелката
18 Март 2008 10:07
Залаегерсег:
"Не ни трябва вече този мърльо"
18 Март 2008 10:13
Атлети, ще си позволя един път и аз да те поправя. Официалното изписване,
според сектор Г е "фАнелката" Поне така се кипреше през миналото първенство на един мач на Овча Купел: "Докога ще петните свещената фАнелка".
СЕГА, малко размисли по финансовите аспекти на видимо проваления трансфер в посока пустата. Лупи не може да разчита на една солидна сума свежи пари спешно да покрият нуждите по органицазията на юбилея и най-паче разходите по издръжката на сполучливо наречените от самия Велизар "мърльовци". Пропусната полза-850 000 евро. Да се има предвид, че и високата заплата която си извоюва играча преди около 2 месеца остава като тежест за клуба.
Като прибавим, че това е играча който с Данчо и Бадема (от Вальо Тайсъна се отърваха) са хората които въртят номера изправящи периодично на нокти шефовете и явната немотивираност която няма как да не избие в игрово поведение от проваления трансфер на национала, той ще бъде само в тежест на отбора. Вероятността да бъда опроверган ми се струва нищожна.
18 Март 2008 10:16
Докич,

приемам поправката - и аз съм виждал снимка с посочения от теб правопис
*

За другото - цецковците ще имат своите поводи за радост по повод юбилея - какви ще са тези поводи - тепърва ще видим
18 Март 2008 10:25
Момчета, според тълковния речник "фАнела" е разговорен вриант на третото (но не и на първото или второто!) значение на "фЛаненла". А третото значение на "фЛанела" е следното:
3. разг. Плeтена дебела вълнена дреха, закопчаваща се отпред; жилетка.
От всичко казато до тука става ясно, че в цска носят някакви свещени носии, които се състоят главно от дебели плетени вълнени дрехи, закопчаващи се отпред, обикновено в червен цвят.

Редактирано от - СИНИЯ ГРЪМ на 18/3/2008 г/ 10:34:40

18 Март 2008 10:27
Хайде стика пасквили, СИНИ ГЛУПАЦИ!!!
Стига сте преписвали от жалките си сини събратя простотиите от форуми и казионни вестничета!Сигурен съм, че никой не е взел интервю от президента на спрягания унгарски клуб.Просто поредната синя измислица сложена в устата на някой, който не чете БГ вестници и не може да се защити.Истината е, че унгарците нямат парите за подобен трансфер.Очакваха руският им спонсор да одобри сделката!Това си е техен проблем!Аз лично се радвам, че такъв талант като Вили ще остане да играе поне още половин сезон в БГ.Жалкото е, че не можем да задържим подобни таланти!ЦСКА продаде много, като него, сега радват европейските фенове.Ние тук ги гледаме само по ТВ-то!
18 Март 2008 10:41
Браво БЕВЧО, добре го каза!Ако погледнеш географска карта на Европа, можеш ли да посочиш мястото на Унгария?Май се изживяваш като счетоводител на маджарският отбор?Бевчо, какво прави майка ти?Малко е безотговорна към теб... И нали знаеш ... , SMS-че за просяците, хайде...

Редактирано от - tvirem на 18/3/2008 г/ 15:58:45

18 Март 2008 10:54
Момчета, на един мач със Славия, техните бяха опънали огромен транспарант на който пишеше Slavia forevAr
18 Март 2008 13:12
Добри ден, Докич "интервюто" с президента на японския отбор кандидат за подписа на Чили, пак ли беше препечатка от "Спортлайно".бг. Припомни ми моля, и въобще някой чу ли как се разви поредната лескарска партенка, или първенството на Китай още не е почнало, нали във въпросното"интервю" разпенения президент обясняваше с лек кюстендилски акцент че ще вкара Томов в затвора, а Чили никога няма да играе футбол, или нещо бъркам
18 Март 2008 13:14
маймуне, пише се "геограФска" !
18 Март 2008 15:03
Видима - Циган(*КА 1:1 !
18 Март 2008 15:04
Гигов да изпраща куфарчети и ЛОКО-то
18 Март 2008 16:16
Джанго ти за Видима грижа небери, а за пловдивското ЛОКО се замисли
18 Март 2008 17:50
9И24
18 Март 2008 18:31
Тц-тц-тц, трансфер ли бе да го опишеш!
18 Март 2008 18:59
Недоволен, ето го и "отговора" на президента на еврогранда Залаегерсек перефразиран от червения му софийски колега.
Атакуващият полузащитник на ЦСКА Велизар Димитров остава в клуба, обяви Александър Томов, предаде репортер на Агенция "Фокус". "За мен Велизар бе поставен в ръцете на несериозни хора, които до вчера не дадоха конкретен отговор дали ще го закупят. За мен този въпрос е приключил вече – Велизар остава”, заяви Томов в дискусионно студио „Футбол.бг”.
Както искаш, така го разбирай.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД