:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Работа

като скаут в Южна Америка ще предложи италианският шампион "Интер" на аржентинската легенда Диего Марадона. Собственикът на "нерадзурите" Масимо Морати вече е говорил с Марадона, като скоро трябва да бъде уточнена точната му длъжност в клуба. "Марадона е важна част за футбола и ще работи в клуба. Радвам се, че вече превъзмогна проблемите с наркотиците", заяви Морати.



Халфът

на "Ювентус" Мауро Каморанези продължи договора си с клуба до 2011 г. Аржентинецът, който играе за италианския национален отбор, се присъедини към торинци през 2002 г. Заради контузия обаче Каморанези няма да играе срещу "Каляри", като освен него гостуването на о-в Сардиния ще пропуснат Алесандро дел Пиеро, Давид Трезеге- който ще отсъства поне месец заради травма в десния крак, както и трайно контузения Джорджо Киелини.



Бившият

бразилски национал Роналдо призна, че води преговори с английския "Манчестър Сити". Нападателят, който за последно игра в "Милан", се възстановява от контузия в коляното, като най-вероятно ще бъде готов за игра след 2-3 месеца. Според Роналдо трансфер в "Манчестър Сити" може да възроди кариерата му. Друг клуб, който иска нападателя, е френският "Пари Сен Жармен".



Без двама

основни футболисти - Франк Рибери и Мирослав Клозе излиза "Байерн" (Мюнхен) срещу "Вердер" в мач от 5-ия кръг на Бундеслигата днес. Клозе се контузи в мача срещу "Стяуа" от Шампионската лига (1:0), а Рибери, който не е играл за "баварците" от началото на сезона, е получил нова травма, като все още не е ясно колко време ще отсъства.



Немският

"Хамбургер" ще се опита да привлече нападателят на "Ливърпул" Дирк Каут през януарския трансферен прозорец. Треньорът на тима Мартин Йол се опита да привлече холандският национал още през 2006 г., когато водеше "Тотнъм". През лятото "Хамбургер" предложи 14 млн. евро за Каут, които обаче бяха отхвърлени от "Ливърпул".
675
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД