:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 513
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Резачка

"Властта ще отреже утре крилата на редовия чиновник Майкъл Лий", гърми "Стандарт" - шефът на отдел "Разширяване" към ЕК днес каца у нас и "си позволява да се натрапи неканен в София". "В столицата обаче той усети на гърба си какво е българският гняв" - нашите чиновници начело с Плугчиева щели строго да го скълцат, задето тъй несправедливо ни оряза и набута във фризера едни евромилиони. И все в тоя сардоничен дух - за нещастие прелитащият така и не разбра срещу кого е насочена тази унищожителна ирония. Срещу г-н Лий или срещу българската администрация? На кого се смеете, колеги?

Пак "Стандарт" предлага за размисъл животопис на една удивителна личност, изминала пътя от милионите до ножиците за стригане на вълна: "Бивш олигарх сега пасе овце. Някогашният богаташ се чувства щастлив в скромна ферма с жена си и петте си деца". До 2004 г. г-н Стерлигов бил финансов магнат с офиси на Уолстрийт и в Лондон. Внезапно обаче започнал да изпитва проблеми - при това никакъв Майкъл Лий не го е отрязвал от парите му. Но тръгнал по крив път - решил да се кандидатира за президент на Русия...

"Шофьор резна тока на 6 села", продължава режещата тема "Труд". Близо 14 часа селяните жадували светлината, след като доказано трезвен водач отсякъл с колата си електрически стълб и се самоотстранил от местопроизшествието. След малък отрязък време бил намерен невредим и дал показания.

Повече от седмица сън не ни лови заради оня справедлив законопроект, който трябва да уреди ранно пенсиониране с висока пенсия за депутатите. Проектът срещна масиран популистки отпор и май няма да го бъде - обществото го отряза. Същото обаче се предвижда за друг еснаф: културното министерство иска да "Пенсионират по-млади балерините", както информира "Стандарт".

В "24 часа" пък широко се разгръща културна дискусия, прехвърлила се от изисканото тв шоу на Азис - Оля и палестинецът Ашраф се развеждат и въпросът е кой кого отрязал, а също - на коя вечер Оля прелъстила Ашраф. Но това не е за преразказване, а за изрезка - и в златния архив!
1
1137
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Декември 2008 11:33
Постна преса,"постно" прелитане.Човешко е!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД