:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 239
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

На изпроводяк Томов вади компромат

Шефът на ЦСКА обвини в съмнителни залози членове на Изпълкома, без да посочва имена
Александър Томов
Политикът Александър Томов проговори и шефът на надзорния съвет на ЦСКА започна предизборна битка срещу настоящото ръководство на БФС преди конгреса на 30 януари. В изказване пред БНТ1 той извади компромат, че членове на Изпълкома са залагали в Солун на мачове от българското първенство, за които са знаели резултатите, и по този начин се облагодетелствали. Имена и конкретни двубои обаче не бяха споменати от Томов.

Началникът обаче заложи мина на бъдещите собственици на ЦСКА, тъй като побърза да официализира от свое име позицията на клуба за конгреса. А именно - че ще се подкрепи бившият собственик на отбора Васил Божков. И тъй като бизнесменът досега не е дал никакви индикации, че ще се кандидатира, а само е молен за това, Томов се застрахова, че в краен случай ще подкрепи алтернативен вариант. Самият той нямал намерение да участва в бъдещо ръководство на БФС.

Той едва ли ще участва и в новото управление на ЦСКА, но това още не е потвърдено. Въпросът е залегнал в предварителния договор за продажба на клуба, но изготвянето му се извършваше до късно снощи. Очакванията са "Титан Интернешънъл Холдинг" да бъде обявен за купувач на ЦСКА през двата работни дни в началото на следващата седмица.

"Консорциумът "Титан" е най-близо до сделка. Надявам се тя да бъде сключена до Нова година", потвърди Томов. Той дори обяви щедър жест - че е готов да се откаже от значителни суми, които му се полагат при предварително прекратяване на договора му, за да не възпрепятства продажбата на ЦСКА. Малка подробност - дълго време и неколкократно Томов твърдеше, че не работи за пари в клуба, а от любов към отбора, т.е. в такъв случай не би трябвало да има договор с включени вътре каквито и да е заплати, камо ли неустойки.
514
5214
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
514
 Видими 
24 Декември 2008 04:26
BOCAAAAAAA CAMPEOON !
24 Декември 2008 09:34
По Коледа стават чудеса.
Титан АС" вече е новият собственик на ПФК ЦСКА АД, предаде БЛИЦ, позовавайки се на няколко източника.

Преговорите завършиха благополучно преди около половин час, а в 21:00 часа тази вечер адвокатите на "Титан" ще представят договора на продавача ЦСКА, който ще бъде разгледан и дискутиран от представители на офшорното дружество в Люксембург, което държеше контролния пакет акции на клуба. Те пристигнаха днес в София именно заради финализирането на сделката.

От извършения одит се оказа, че ЦСКА има доста задължения, които са в огромен размер.

"Вече се появиха информации за 17 милиона евро, но сумата е по-малка. Но въпреки това задължението никак не е малко. Одитът ще продължи и след Нова година. Този договор, който трябва да бъде подписан тази вечер, ще е предварителен, а след края на одитът ще се сключи и окончателният контракт. Но въпреки това вече може да се счита, че "Титан АС" е новият собственик на ЦСКА. Слагането на подписите под договора е формалност и връщане назад няма. Новината ще бъде обявена, когато самият Томов реши. Може всеки момент, може утре, може вдругиден, но най-късно до края на годината. Има вероятност Томов да остане в ЦСКА до февруари месец, след което той ще се оттегли от клуба", заявили източници пред БЛИЦ.
24 Декември 2008 09:49
Campione, campione, olle, olle... Вместо да викаш, ходи да изринеш снега! Гледам в събота, два рейса в Сиатъл, за малко да прескочат мантинелата, хаха. Весела Коледа, GIANNI!

Тук имам въпрос към армейците, да видим дали ще познаят човека, най-вдясно на снимката на Локо, тогавашната Славия? Жокер, били са смъртоносен тандем, с Ването Колев, Бог да го прости, а сега с Дучето откриват фен-клубове на ЦСКА. Ей го: Натиснете тук

Айде последния ден тази година, "арбайден"...
24 Декември 2008 10:09
Джани, Боката е шампион, но Тигрето ги отнесе с 1:0!
24 Декември 2008 10:25
След Топспорт онзи ден, вчера и Блиц "продаде" ПФК ЦСКА ЕАД НЕма лошо! 20-тина спортни сайта има, така през няколко дена като се изредят всички и току виж за пролетес родното ЦСКА някой го купил.
Весела Коледа, приятно посрещане на НГ на всички форумци и не прекалявайте със свинското и винското.
24 Декември 2008 11:44
Ништо особенно не е станало.Просто червените боклуци отиват при останалите.


24 Декември 2008 12:12
втв, Внимавай с ниЩо!
24 Декември 2008 12:49
Бъди,
не можах, макар да съм достатъчно дърт!
А не беше ли вашата "Славия" тогава "Славия-Ченгелов"? Имам някакви смътни спомени около множесзтвото преименувания на НОРМАЛНИТЕ български отбори.
Само един, както си беше създаден като партийно-държавен, така е и досега.
ПРИЯТНИ ПРАЗНИЦИ!
Не преяждайте, не препивайте, не...Ха де - забравих третото какво беше!
Ами нали съм стар, стар, суперстар!
ВЕСЕЛО!
24 Декември 2008 12:49
http://www.vbox7.com/play:8468a166 Поздрави от далечните Хавай за нашите скъпи опоненти от Левски.... >(снимка: натиснете тук) Target=_Blank id=url>Натиснете тук
24 Декември 2008 12:58
http://www.vbox7.com/play:8468a166 Натиснете тук
24 Декември 2008 13:12
генек, не те е хванала склерозата. "Славия-Ченгелов", сме били. А иначе това е... Крум Янев! С баща ми са били съседи и приятели преди много-много години!

И ти не препивай, че боли глава след това! Така съм чувал... И да ти се падне монетата довечер. хаха
24 Декември 2008 13:31
Типичният маниер на Лупи.Осира нещата и след това всички други са му виновни, а той е света вода ненапита.Не го дръжте до февруари, че ще "Титан" може да стане "Титаник"!
24 Декември 2008 14:22
ЧЕСТИТО!
Продадоха ви!
Точно в 13.02 часа на 24 декември бе подписан предварителният договор за продажба на ЦСКА на компания „Титан АС”. На сделката, сключена в навечерието на Коледа, от страна на купувача присъстваха Иванов и Борисов, както и Николай Ишков, който лично съобщи за Гонг новината. От ответната страна подписа си сложи Александър Томов.

Този предварителен договор дава абсолютен ексклузивитет на „Титан АС” за окончателното закупуване на клуба, което трябва да се осъществи в рамките на следващите два месеца. Според участниците в днешната сделка, засега няма никакви видими причини окончателният договор да не се подпише. Вероятно след Нова година на пресконференция ще бъдат разкрити подробности около бъдещето на клуба.

Водилият преговорите Николай Ишков коментира за ГОНГ: „Някакси искахме всичко това да се случи точно на 24 декември, за да бъде идеалният подарък за всички фенове и заинтересувани от ЦСКА. Тепърва предстои много работа в следващите два месеца, но мисля, че най-важното бе постигнато. ”

Към днешна дата все още не е ясно бъдещето на Александър Томов в клуба. Тепърва ще се изясняват и структурите на управлението на ЦСКА.
24 Декември 2008 14:23
Доколкото разбирам се подава официална информация за подписан предварителния договор!Това е поредната добра новина!Важното е сега да се видят параметрите на договора, но съм убеден , че издръжката на отбора е осигурена.Браво на Томов, че в тези изключително трудни времена на тежка финансова криза, не се поколеба нито за миг и успя да подсигуриотбора!Сашо, свалям ти шапка!
24 Декември 2008 14:33
Да не се радваме предварително!
Нека видим параметрите на договора и намеренията на новите собственици!!!
Моите уважения към Александър Томов!
24 Декември 2008 14:46
Ще Ви честитя след като подпишат официалния договор. Предварителните, видяхте, че са за да бъдат нарушаване. Дано бъдете доволни с тези собственици!
24 Декември 2008 14:58
Виждал ли си ги някога доволни от техен собственик
24 Декември 2008 15:05
Идиотията на някои фенове е безгранична. Пожелавам ви още 100 години Лупи да ви клати па дано ви дойде акъла....
24 Декември 2008 15:17
До болка познати чувства и състояния-омраза, ненавист, агресия...има ли смисъл да продължавам?!Айде поне днес на празника се отърсете от тях!
24 Декември 2008 15:20
KZB,
мерси от лупи и занапред...
освен това той винаги е бил ваш любимец, не наш...спомням си дори, че двата дребни пора от "сблъсък" събираха пари, за да му издигнат паметник...

а иначе една щастлива новина на най-хубавия празник за всички, които обичат ЦСКА!
УСПЕХ И САМО ЦСКА!!!
24 Декември 2008 15:50
Стига бач, за тази година! Да сте живи, здрави и с пълни джобове през 2009!

The Show May Begin!
24 Декември 2008 16:05
Сделка по Коледа
ВИС-2 (почти) сложи ръка на ЦСКА
24 декември 2008 | 14:47
От: Ясен Яворов


София. Отломки от финансовия тръст на някогашната групировка ВИС-2 са в основата на сделката между ЦСКА и "Титан АС", научи Sportline.bg. "Царете на боклука" са естествено продължение на бизнеса, стартиран някога от Георги Илиев в най-големите градове на страната. Както е известно точно босът на ВАИ Холдинг прозря какъв сериозен бизнес е сметопочистването на големите градове. Навсякъде където стъпи във футбола, бизнесменът сложи ръка и на местния боклук. В София пък бе поставен братовчед му Димитър Илиев, шеф на скандалната ДИТЦ.
Няма нищо странно, че главно действащо лице при преговорите за ЦСКА бе Добрин Добрев. Навремето като част от компанията на Героги Илиев, Дробеца бе прострелян в крака. Добрев мина и през Вихрен (Сандански), където пък шеф е кумецът на Георги Илиев - Коко Динев. За последно той работеше в Локомотив (Мз), където друга фирма, свързана с някогашната група - "Надин", издържаше клуба. Както е известно още преди две години се говореше, че фирма "ДИТЦ" има интерес да вземе ЦСКА, а по-късно друг консорциум свързан с боклучийския бизнес се насочи към ЦСКА - този на Георги Крумов.
24 Декември 2008 16:25
Е!Почна се с простотиите!
От тук на татък да му мислят Ишков и Титаните!
Що помия предстои да се излива от парцаливите сини и дрисливи вестничета ......жална им майка!Томов се отърва да се готвят новите!
24 Декември 2008 16:36
Титанът на българския футбол е ЦСКА!
24 Декември 2008 16:37
http://www.vbox7.com/play:8468a166
24 Декември 2008 16:53
ВЕСЕЛА КОЛЕДА и
САМО ЛЕВСКИ !
24 Декември 2008 16:54
Томов , захвърли Циган(*КА на боклука !
Това е истината !
24 Декември 2008 16:56
При мен е още рано , ама за всички вас
24 Декември 2008 17:03
Buddy,
За 2 дни съм изринал и изхвърлил повече от 20 камиона сняг у езерото.
Сняг остана само по покривите и тревата !
ВЕСЕЛА КОЛЕДА и на теб !
24 Декември 2008 17:05
Борко е на север !
Той да му мисли !
24 Декември 2008 17:31
При нас нещата отиват на добре, но изглежда дяволите с казана се прехвърлят в съседния двор.
Остава ни само да спечелим делото в Лозана и.............. пей сърце!
24 Декември 2008 18:01
Извинявам се, даскале, пиша от лаптопа на сина, а чак сега намерих Щ-то, но се надявам, че си ме разбрал
24 Декември 2008 18:04
Джани, Прави снежни човеци и продавай! Немой хвърля напусто матрияла в езерото! Вземи научи комшиите да пият греяна ракия и ще си царят на квартала!
24 Декември 2008 18:22
Добри вечер, май сме на път да се разделим с Лупко. А дано. Дано новите собственици са си направили добре сметката. Май на фона на Сашо Томов който и да дойде, ще е най-добрия коледен подарък за червена България. Иначе на всички весела коледа и всичко най-добро през идващата година.
24 Декември 2008 18:42
втв, Няма проблеми!
По едно виртуално от мен!
24 Декември 2008 18:46
Тигър, След всяко лошо идвало добро!
Жената е нагласила масата и ми дава зор. Напускам ви за неопределено време.
24 Декември 2008 18:49
Александър Томов

Хора, свързани с Левски и неговия президент Тодор Батков, имат интереси ЦСКА да бъде ударен не по спортен начин. Техните пипала са във футболния съюз.

***

Когато всичко излезе наяве, аз ще върна статуетката Златен скункс. Мисля, че тя ще стои хубаво в някоя от витрините на Тодор Батков.

***

Аз съм абсолютно почтен, нормален човек. И ще го докажа не само на света, ще го докажа и на Вселената. Няма начин, който да докаже, че аз пряко или косвено съм присвоявал пари.

***

ЦСКА ще стане шампион и Кремиковци ще стане шампион, но малко по-късно.

***

Аз не крада и не лъжа. И казвам: майната ви на всички останали, които твърдите обратното.

***

Един бивш политик ми каза: "Сашо, много нависоко полетя. Внимавай! Като полетиш нагоре, в България се стреля!"

***

Не съм взел нито стотинка от клуба. В ЦСКА работех само за чест, слава и радост. Не крия, че моят егоизъм бе хранен с невероятната радост от взимането на титлата с 16 точки разлика.

***

10 дни ЦСКА не работеше и на практика не функционираше. Вие знаете с какви работи бяхме засипани и обсипа ни.

***

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

***

Няма да оставя ЦСКА в ръцете на несъстоятелни хора

***

Аз не крада, просто забравям
24 Декември 2008 18:56
Даскале!
Правех снежни човеци , когато децата бяха малки. 15-20 стъпки високи.
И сега има няколко мъненки, за радост на малките латинки.
24 Декември 2008 18:59
Не подценявайте Лупи !
Заложил е такова капанче на буклучарите , че свят ще ви се извие !
Голям играч е !
24 Декември 2008 19:08
"Не е подписан никакъв договор.
Има споразумение за затишие около празниците.
После ще видим."
Аз лично , вярвам на този човек и тези думи !
24 Декември 2008 19:10
ЖИВИ И ЗДРАВИ !
24 Декември 2008 19:48
Buddy, ОткЪде изкопа Янев
Янев - Колев
24 Декември 2008 19:51
Джанко, верно ли сте паднали
24 Декември 2008 19:55
Де*ба и сайтовете - Н И Е май
Апертурата да ви е честта, ма не е последна
24 Декември 2008 19:57
Цялата синьо-червена лаинярщина се изсипала тук!t
24 Декември 2008 20:04
честта= честита
24 Декември 2008 20:06
Кой паднал , кой изпаднал !
ВЕСЕЛА КОЛЕДА Ловец !
24 Декември 2008 20:07
24 Декември 2008 20:07
БОКААААААА !!
24 Декември 2008 20:08
Сипи по едно и отпусни душата !
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД