:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Костадинка Кунева е символ на смелостта,

твърди гръцкият в. "Катимерини" в коментарна статия под заглавие "Може пак да види бъдещето". Материалът е посветен на българската имигрантка, бореща се за правата на заетите в чистотата, която неизвестни лица заляха с киселина преди Коледа в Атина. Остава неизвестно дали тя ще може да вижда след инцидента.



Прага е на път да предизвика нов скандал в ЕС



с поредната си изложба, наречена "Произведено в Чехия?", съобщи електронното издание Аktualne.cz. Проектът е дело на 17 творци и експерти по миграцията, които ще представят девет комикса и доклад за тежкото положение на чуждите работници в страната. Организаторите от Мултикултурния център в Прага казват, че изложбата трябва да алармира ЕП за "експлоатацията на чуждите работници на чешкия пазар".



Въоръжени разстреляха 12 души,

между които и 6 деца, в три жилища в южния мексикански щат Табаско, предаде Ройтерс. Според източник от министерството на правосъдието сред жертвите е и полицай. Местните медии предполагат, че той е замесен в неотдавнашните арести на наркотрафиканти. Бившият началник на мексиканското специално звено за борба с организираната престъпност беше обвинен в предаване на информация на един от най-мощните наркокартели в страната, а мексиканската армия задържа 7 т кокаин на кораб в Тихия океан.



Седем души ще се борят

за президентския пост в Македония, предаде БГНЕС. Изборите за държавен глава ще се проведат на 22 март. С най-добър рейтинг е Георги Иванов, кандидат на управляващата ВМРО-ДПМНЕ.
797
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД