:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Буенос Айрес въведе извънредно положение

Кметът на Буенос Айрес обяви официално въвеждането на здравно извънредно положение, с цел да бъде установен строг контрол върху разпространението на смъртоносния грипен вирус А(H1N1), предаде Ройтерс.

Градоначалникът на аржентинската столица Маурисио Макри призова жителите на многомилионния град да си останат по домовете, колкото се може по-дълго. Той предупреди, че не са препоръчителни контактите и събирането на много хора на обществени места заради възможността от предаване на заразата по въздушно-капков път. Местните власти призовават населението да запази спокойствие и планират в най-скоро време да изготвят нова стратегия за недопускане на по-нататъшното разпространение на инфекцията. Здравното министерство на латиноамериканската държава публикува завчера официални данни, че до момента 26 души са починали от новия грипен вирус. Тази цифра нарежда Аржентина на трето място в Южна Америка по броя на дадени жертви от вируса А (H1N1) след Мексико и Чили.
904
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД