:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 458
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Грозотии по пейзажа

Вчера "24 часа" ни изкара акъла: "До 20 дни - оставки на министри", държавнически отсякъл д-р Чирков. Ахнахме - да не би премиерът сега пък да е поверил държавата на професора?! (Че кой ще му попречи? А и медицинската етика учи, че след неуспешните шокови терапии непременно трябва да се потърси намесата на хирург, колкото и безнадеждно да е заболяването. И чак накрая да влезе патоанатомът.)

Ама се оказа, че Чирков просто е поредният пи-ар агент на премиерската мъдрост - "На царя всичко му е ясно", и хуманизъм: "В последния си разговор споделихме мнението, че той сега е главният адвокат на социално слабите."

Ех! Вазовският хаджи Ахил казваше: "Едно нещо сбърка Господ - дето даде адвокатите!" И беше прав в становището си, че "те загрозяват света"...

Вгледани в структурата на ПГ на НДСВ, ще установим, че именно гъмжилото от юристи загрозява общото впечатление за чаено парти на артисти и професионални красавици. Но за депутатските командировки ще отговаря не някой вмирисан на прашни преписки адвокатин, а г-жа Весела Драганова. "Монитор" съобщи, че именно тя ще решава кои хубави царски хора ще пътуват в чужбина, а на кои няма да разреши да загрозяват и Европата.

А грозилището корупция ще бъде ли и то най-сетне изолирано от пейзажа? "Хората на Филчев пак ще искат имунитети" на сини министри, обнадеждена е "Република". Но борбата с далавераджийските инфекции има и външен аспект, от който "Труд" е отчаян: "Колонизацията на българските митници започна... Договорът е в полза на частната британска фирма "Краун ейджънтс"... Договорът не е публичен, взет е на секретно заседание на Министерския съвет..." И от цялата тая англобългарска секретност изплават като грозни мехурчета пяна баш пък честните синьозелени очи на министъра красавец Милен Велчев!

По който повод се вгледайте в челния материал на днешната ни 1-а страница.
604
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД