:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

 
Италианският престолонаследник

няма да подражава на Симеон



Живеещият в изгнание в Швейцария син на последния крал на Италия Виктор Емануил обяви, че възнамерява да работи като представител на италиански фирми в чужбина. "Не искам да ставам министър, нито да взимам работата на някого. Няма да правя като моя братовчед Симеон Български, който сега е министър-председател и си има, бедният, куп проблеми", казва за италиански вестници бившият престолонаследник на Савойската династия, който днес навършва 65 години.



Процес срещу сериен

убиец във Франция



В Тулуза, Франция, започна процес срещу серийния убиец Патрис Алегр, 33 г., обвинен в жестоко умъртвяване на 5 жени в периода между 1989 г. и 1997 г. Алегр, който е син на полицай, бе арестуван през 1997 г. Той е обвинен и в изнасилването на шеста жена, която не успял да убие. Всички негови жертви са млади брюнетки. Алегр е извършил престъпленията под влиянието на алкохол и наркотици. Очаква го доживотна присъда.



Снимка: Ройтерс





Демонстрират срещу атомни

подводници в Шотландия



Британската полиция разпръсна неколкохилядна демонстрация пред военноморската базата Фаслейн в Шотландия, където се намират подводниците "Трайдънт" на британския Кралски флот. Според протестиращите, които са от цяла Европа, системата "Трайдънт" заплашва с унищожение невинни цивилни. Великобритания разполага с 4 атомни подводници от този клас, всяка от които е екипирана с 16 ракети с няколко бойни глави, с обсег на действие от около 12 000 км.



Президентът на ЮАР

невредим след катастрофа



Автомобилът, с който президентът на ЮАР Табо Мбеки е пътувал от Претория за Йоханесбург, катастрофирал вчера сутринта, но държавният глава на страната не е пострадал. В момента Табо Мбеки се намира в Йоханесбург и продължава да изпълнява своите пълномощия.





Генномодифицираните култури

създават плевели мутанти



Ново поколение плевели, които са нечувствителни към водещите марки хербициди, масово са се появили в канадските прерии, пише в. "Индипендънт". Причина за това явление най-вероятно са генномодифицираните култури, предупреждават британски учени. Те се опасяват, че фермерите ще трябва да прибегнат до употребата на по-стари хербициди, които оказват много вредно въздействие върху дивата природа.
1
554
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
12 Февруари 2002 11:25
Снимката към материала на кого е - италианския престолонаследник, серийния убиец или е към съобщението за борба с плешивостта, колеги?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД