:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 95
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ферари" представя Алонсо

Най-одумваният трансфер във Формула 1 трябва да бъде обявен през уикенда
Снимка:ЕПА/БГНЕС
От следващия сезон двукратният шампион Фернандо Алонсо ще смени екипа на "Рено" с червения на "Ферари".
"Ферари" ще представи испанеца Фернандо Алонсо като свой пилот от следващия сезон във Формула 1 още в края на тази седмица, съобщиха вчера няколко независими източника. Двукратният шампион със сигурност ще изкара оставащите 3 състезания от това първенство в настоящия си тим "Рено", но самият той нееднократно обяви, че иска да напусне раздирания от скандали френски екип.

Най-убедено в развръзката на трансфера във "Ферари" е германското специализирано сп. "Ауто мотор унд шпорт", което твърди, че сделката ще бъде обявена от италианския тим в четвъртък на пистата "Сузука". Там през уикенда е състезанието за Гран при на Япония, 15-и кръг от шампионата.

"Това е напълно възможно, но все пак не е 100% гарантирано", цитиран е да се измъква от ситуацията шефът на "Скудерия Ферари" Стефано Доменикали пред британския ежедневник "Дейли телеграф".

Вестникът твърди още, че по време на състезанието в Сингапур миналата седмица адвокатите на "Ферари" са работили трескаво, за да се уточнят последните подробности по разтрогването на договора на сегашния топпилот на "черните кончета" Кими Райконен. Очакванията са финландецът да се върне в "Макларън-Мерцедес" и през сезон 2010 да кара редом с настоящия шампион Люис Хамилтън (Вбр).

По този повод пък босът на "сребърните стрели" Мартин Уитмарш заяви лаконично пред "Ауто мотор унд шпорт": "Смятаме, че Кими безусловно е един от най-големите таланти в нашия спорт". Шефът заобиколи по-конкретните въпроси, но все пак призна, че е негова работа "да се сдобие с възможно най-добрите пилоти в света". И допълни, че определено е бил разочарован от представянето на Хейки Ковалайнен тази година.



НАПРЕЖЕНИЕ В "МАКЛАРЪН"

Ако Райконен премине в "Макларън", това може да доведе до вътрешни интриги в отбора, след като пък Люис Хамилтън изрази открито недоволство от евентуално подобно развитие на ситуацията. "В момента се чувствам много добре, защото атмосферата в екипа е страхотна. Но ще видим как ще бъде занапред", намекна британецът пред "Дейли телеграф".
2
1297
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
28 Септември 2009 23:32
Моят пилот-фаворит във моята кола-фаворит във моя цвят любим!!!!!!!!!!
Ухаааааааааа!!!!!
P.S.
А и колкото по-силни конкурентите-толкова по-добре за зрителите!
29 Септември 2009 21:38
Чернио bull, аз по-скоро го виждам като сбирщайн на сичкото измамник. Е, сега Алфонс като си паркира задника във ФИАт-Ферари, повече няма да го мъкнат пред комисии да дава показания. Ферари не ходи по такива седянки.
Ако и Кими наистина отиде/се върне в Макларън, вече няма да се налага покрай него да стискам палци (един палец ) на червените.
Яд ме е за Дачията да го е*а, заради добри спомени отпреди 10-ина години. От времето на Ротманс-Уилямс-Рено.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД