:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 325
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Томов и Костадинов притиснаха ЦСКА за пари

Бившият голям началник в клуба обяви и виновниците за отнемането на лиценза
СНИМКА: МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Александър Томов се самооневини, че не е присвоявал пари от трансфери, с обяснението, че всички договори са подписвани от тогавашният изп. директор Александър Гарибов (вляво). "Има мафия в българския футбол. Сергей Станишев отне лиценза на ЦСКА", каза още Томов пред bTV.
Бившият шеф на надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов напомни за себе си, като в ефир обяви, че настоящите собственици на клуба имат да плащат още пари по сделката. Пред bTV той отрече да е ощетявал клуба с 12 млн. лв. - нещо, което приемникът му Димитър Борисов бе обявил.

"Кълна се в родителите и децата си, че не съм откраднал лев от ЦСКА. Ще съдя собствениците от "Титан" щом говорят такива неща за мен. Аз не съм изнесъл един лев от клуба. Никога не съм взимал комисионни. Не аз дължа пари на ЦСКА, а "Титан" има сериозни задължения по договора си с дружеството, от което купи ЦСКА. Ще сме принудени да ги притиснем да платят. Чувствам се морално удовлетворен, защото ЦСКА е във възходяща фаза", закле се Томов.

След което поде поредната си акция за изчистването на името си по скандала с отнетия лиценз през миналата година. Тя бе под формата на открито писмо до премиера Бойко Борисов. В него Томов кой знае защо точно сега обяви кои според него са виновни: "За да отклони вниманието на обществеността, бившето правителство разгърна масирана кампания за отнемане на лиценза на шампиона на страната ЦСКА, организирано от кабинета на Сергей Станишев (Росен Карадимов, Николай Георгиев - председател и на Апелативната комисия към БФС, Петко Сертов и агенти под прикритие в подчинената на Станишев ДАНС)".

Това не бе всичко, което понесоха новите шефове на ЦСКА вчера. Според gol.bg бившият спортен директор на клуба Емил Костадинов е предявил претенции за 60 000 лв. от неполучени заплати. Приблизително толкова чака Александър Станков, а двойно повече Димитър Пенев. Плюс още куп бивши футболисти.

Поредните скандали за пари стават в седмицата, в която ЦСКА ще гостува на "Рома". Ръководството обаче гледа редовно да плаща на сегашните футболисти. Те получиха и допълнително спокойствие от треньора си Любослав Пенев, който ги изолира от медиите.
1166
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД