:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

22-ма българи арестувани в Испания за кражби на коли

Испанските власти смятат, че група от 24-ма души, от които 22-ма са българи, е отговорна за поредица от кражби на коли и обири в различни испански градове, предаде Асошиейтед прес. Между задържаните има също един руснак и един грък.

Заподозрените в кражби лица били арестувани тази седмица в рамките на три операции в градовете Мадрид, Авила и Аликанте след едногодишно разследване. Това съобщи вчера пред журналисти в Мадрид директорът на Гражданската гвардия Сантяго Валдивиелсо. Имената на задържаните, които са на възраст между 20 и 28 години, не бяха съобщени. Те участвали в канал за откраднати коли. По-късно автомобилите били продавани в 11-те европейски държави от шенгенската зона.

Задържаните са обвинени също във фалшифициране на документи, в обири и пласиране на проститутки. При обиск били намерени 140 плика с пари, предназначени за работещи в нощни клубове жени.

В края на миналата година българското МВР съобщи за разбит автомафиотски канал, който пласирал у нас крадени в Испания луксозни лимузини.
7
1084
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
16 Февруари 2002 01:27
На тея олигофрени ако евнтуално ги депортират би трябвало да им отнемат паспортите завинаги и да ги глобяват, а най добре да ги затварят за по 10 години. Така само ще се премахнат бандитите.
16 Февруари 2002 16:55
Zaradi tia bokluzi da te e sram da kazes ,4e si bulgarin v Ispania.Da gi zatvoriat dokato stanat na 40-50g. i togava da razberat ,4e e mozelo da se zivee i bez da sekrade.
16 Февруари 2002 21:41
Eeee, vse nashite im vinovni, vse edno ispancite ne kradat?

ЗКПЧ-др.Радул
17 Февруари 2002 01:23
22-ма?
Много!
17 Февруари 2002 01:35
AMI KATO SE IZKRADAHA VSIHCKI PO-NOVI MODELI KOLI V BG, SEGA E NARED EVROPA!!! NAISTINA PUK, KAAKVO ISKAT OT TEZI MLADI MOMCHETA- NEKA DA DOKAZVAT CHE SA BULGARI, I TO KADURNI, NO NA SEBE SI, NE NA EVROPA.
BULGARIA MOGE BI E E DINSTVENATA STRANA V SVETA KUDETO VCHERASHNI PISHLEMETA KARAT POSLEDEN MODEL KOLI. J VIGTE V EVROPA I AMERIKA NAPRIMER, IMA LI NJKOJ DETO KARA KOLA POSLEDEN MODEL I CJL DEN SE CHUDI KUDE DA OTIDE I DA SI POKAGE NOVATA KOLA- NEEE, NJMA!! INACHE HORATA NA ZAPAD, A I NA IZTOK IMAT NOVI VOZILA, NO TRJBVA DOSTA GODINI DA SA SE POTRUDILI PREDI TOVA, ILI DA IMAT KUSMETA DA SE RODJT V ZAMOGNO SEMEJSTVO.
OH BULGARIJO, TEGKO TI ZA SLAVATA DETO TEJ MOMCI TI NOSJT. VISOKA E CENATA NA BORBATA....
17 Февруари 2002 18:35
Ami mnogo, mnogo za dushmanite

ЗКПЧ-др.Радул
17 Февруари 2002 20:13
1vo sa 24bg,a toq "gruk" e ot Plovdiv,samo 4e e s gracki passport,6toto mu izte4e bulgarskiq,a ne moze da si izvadi bg pass.2ro ve4e sa ostanali okolo 10 v sledstvieto,6toto pove4eto nqmat ni6to ob6to s tiq raboti,deto gi obvinqvat,ima6e i 1 poznata,koqto be6e spala v 1 ot apartamentite,ta i neq q zaklu4ixa za 24h tapite ispanci.Dobre 4e sme nie malko da raznoobrazim criminalnata xronika)
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД