:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Путин осъди идеята на Буш за "ос на злото"

Руският президент Владимир Путин се изказа против "обвиненията в заговор за тероризъм, отправени срещу определени нации и държави", осъждайки най-вече идеята за "ос на злото" на американския си колега Джордж У. Буш, предаде АФП.

Трябва да постигнем "съгласие за държавната политика по отношение на тероризма и страните, които някои наричат аутсайдери", каза Путин пред руски и канадски бизнесмени в рамките на посещението на канадския премиер Жан Кретиен в Москва. Може да има сериозни различия между нас и правителствата на тези страни, продължи той, но това не е достатъчно, за да ги поставим в черния списък.

Необходимо е да се подобри социалната и икономическата ситуация в тези страни и да се елиминират негативните последици от глобализацията, каза още Путин.

Представителят на Кремъл за Далечния изток Константин Пуликовски, който се завърна от Северна Корея, съобщи вчера, че ръководителят й Ким Чен Ир е силно огорчен от декларациите на американския президент.
6
655
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
16 Февруари 2002 03:19
Zashto e ogorchen g-n Ir,severnia izchadie-diktator i iznasilvach na mirnite koreiski seliani i selianki!?Sigurno,zashtoto mu se iska da ima oshte niakoia i druga raketa s iadrena boina glava,che tezi,koito sega ima ne mu dostigat da dovarshi sveta s edno natiskane na kopcheto.Po-mrakobesen komunizam i terorizam ottam edva li ima niakade drugade po zemnoto kalbo.Edinstvenata strana bez dostap do Internet e imenno Severna Korea.Horata niama kakvo da iadat,no za vaorajenie pari ima predostatachno.Samo poradi tozi fakt si zaslujava S.Korea da bade zavladiana i osvobodena.
16 Февруари 2002 03:54
Освобождать, Радефф, это конечно хорошо. Так делала и Красная армия, но почему-то все освобожденные недовольны и ворчат. Да и США всегда забывают,что решили делать вначале. Ловили Бен Ладена, а оказалось целый народ освободили да еще и доллары самолетами разбрасывают.. Через год-два этот народ покажет им свою признательность.
16 Февруари 2002 16:45
Дофтур Радефф,
искам само да разсея някои ваши заблуди относно мракобесието в Северна Корея - първо там интернет има от времето, когато се е появил въпросния нет и в милата на мен и на вас наша татковина. Второ там няма ракети с ядрени бойни глави - ракети имам при това не съвсем лоши. Но виж до ядрени бойни глави още на са го докаралим а и няма изгледи да го докарат - САЩ, Канада и Русия стриктно следят да си получават обратно цялото отработено ядрено гориво. За сметка на това пък дребните жълтурковци са равили прекрасна биохимична промишленост - много по-евтино и ефикасно, отколкото заниманията с разни там ядрени дивотии. Тъй чем драги ми дофтуре Радефф, преди някой да тръгне да освобождава бедните корейски селяни и селянки от гадния изнасилвач доста ще се позамисли. И последно - там засега има само мракобесен комунизъм, тероризЪма намери почва съвсем отскоро там, няма и една седмица.
16 Февруари 2002 22:20
Trjabva njaokj da osvobodi Radefffff ot bolnite mu fantazii, no tova struva skupo v USA i toj javno nemoje da si go pozvoli

ЗКПЧ-др.Радул
17 Февруари 2002 01:16
ЗКПЧ Радул,
Ми неспасяем е като дузпа!
17 Февруари 2002 18:41
Da puskame Bobi Michajlov togava?

ЗКПЧ-др.Радул
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД