:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Манчестър Юн" остана без отбор за Шампионската лига

8 съотборници на Бербатов са с контузии преди мача с "Волфсбург"
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Димитър Бербатов пробива между трима защитници на "Уест хем" по време на мача в събота, спечелен от "Манчестър Юн" с 4:0.
В доста сериозно положение се оказа "Манчестър Юн" преди утрешното гостуване срещу "Волфсбург" в Шампионската лига. Цели осем от съотборниците на Димитър Бербатов са с контузии и няма да пътуват за Германия.

При победата с 4:0 над "Уест Хем" във Висшата лига на Англия в събота мениджърът на тима Алекс Фъргюсън не можа да използва заради травми Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Джон О'Шей, Джони Евънс и бразилските близнаци Рафаел и Фабио да Силва. По време на самия мач се контузиха Гари Невил и Уес Браун, което принуди сър Алекс да върне в отбрана Майкъл Карик, който заигра в центъра на защита с Патрис Евра. Вляво бе пратен Райън Гигс, а вдясно - Дарън Флечър.

"Дано поне Видич се оправи до мача, тъй като иначе не знам какво ще правя", коментира положението в тима си Фъргюсън. Той отново остави на пейката Димитър Бербатов. Капитанът на националния тим все пак влезе в игра след почивката, но не успя да се разпише. Очаква се българинът да не е титуляр и срещу шампиона на Германия.

Друг национал - Мартин Петров, също остана на пейката, а неговият "Манчестър Сити" би с 2:1 у дома лидера в Премиършип "Челси". Емануел Адебайор си вкара автогол, но по-късно се реваншира и изравни резултата за "гражданите". Карлос Тевес донесе успеха на домакините, които трябва да бъдат благодарни и на вратаря си Шейн Гивън, който хвана дузпа, изпълнена от Франк Лампард.

Останалите резултати: "Портсмут" - "Бърнли" 2:0, "Арсенал" - "Стоук Сити" 2:0, "Астън Вила" - "Хъл Сити" 3:0 (Ст. Петров игра цял мач за домакините и получи жълт картон), "Блекбърн" - "Ливърпул" 0:0, "Уигън" - "Бирмингам" 2:3, "Уулвърхемптън" - "Болтън" 2:1. Води "Челси" с 36 т., пред "Манчестър Юн" - 34, "Арсенал" - 28, и др.
1
1337
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Декември 2009 21:00
Има-нема, ......па ше бият
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД