:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА взе само един Илиев

Димитър Илиев
Опитите на ЦСКА да вземе двама играчи с фамилията Илиев успяха само наполовина. Капитанът на "Локо" (Пд) Димитър Илиев вече е спазарен за "армейците" срещу 150 000 евро и процент от евентуален бъдещ трансфер.

Не така обаче стоят нещата с бившия играч на тима Валентин Илиев, който иска да се върне в България, но от настоящия му клуб - руския "Терек" (Грозни), са склонни да се разделят с него срещу 400 000 евро. Сумата е отказала ръководството на ЦСКА, тъй като през лятото на 2010-а защитникът става свободен агент и може да излезе без пари на клубното ръководство. От Грозни обаче се надяват да се разделят с бранителя още през зимната пауза.

Друг футболист на "Терек" - Флорентин Петре, вече може да бъде броен за ново попълнение на ЦСКА, където игра преди 3 г. Румънецът призна в интервю за в. "Газета Спортурилор", че шефовете на "червените" са били доста настоятелни, и това го е убедило да приеме тяхната оферта. Петре се завръща като свободен агент, след като договорът му с руснаците изтече.
10
1447
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
07 Декември 2009 01:12
Още един Принц от Пловдив Превърнаха се в отбора на велможите Интересно дали са го проверили за употреба на алкохол
07 Декември 2009 01:46
За 150 000 евра ... дали е договорен и срока за плащане?Преди или след апокалипсиса...
07 Декември 2009 09:14
Брей, колегите както винаги бяха много активни на тема КЗЛ вчера, ама днес трън да влачиш, няма кого да закачиш тук. То тая работа не е като оная работа, човек трябва малко да разбира от футбол, а и най-вече да обича собствения си отбор.
Да се търсят оправдания за "кривата стъпка" с Черноморец в умората от Фулъм би било точно толкова смешно, колкото и сходните оправдания на Гонзо за Сливен-Левски. 0:0 на собствен терен с отбор, който от месец и нещо е бит като тъпан от всеки, който го хване, си е срамничко постижение.
Основната причина за всичко това е Любо Пенев, казвал съм го неведнъж. Първо, това е най-смешният "треньор по футбол" отсам екватора, вкл. и на фона на твърде странния "коуч Гонзо". Второ, този човек отказа играчите си да искат да играят за ЦСКА. Единствено срещу Фулъм отборът показа някакво раздвижване напоследък, а в интерес на истината и срещу Базел в Швейцария стоеше по-добре на терена, отколкото при който и да е мач в нашето първенство. Защо е така? Ами защото е европейските мачове могат да те забележат, а играчите искат само това - да се махнат по-скоро от клуб, в който не само не им плащат, но ги изкараха какво ли не, че дори и ги бият.
ЦСКА бяха доста приличен отбор в началото на полусезона. Сега Любчо и титаните - всеки по своему - се изсраха на собственото си метено.
07 Декември 2009 09:25
...и търкулнало се гърнето и си намерило похлупака...
07 Декември 2009 09:56
Добро утро!Жалко за пропуснатите точки снощи.Червоморец си бяха дошли за едната точка и си я вземаха.
07 Декември 2009 10:52
Ами при липсата на Маркиньос и И.Стоянов, трудно можеше да се върже някое положение - факт!
Дано Петре кандиса...
07 Декември 2009 11:11
то затова и тактиката беше шутове от разстояние, но Борел спаси всичко, дори и оня страховит удар и след рикошет в 90+ минута
07 Декември 2009 15:56
Вие спомняте ли се че в началото на сезона колегите разправяха как ще се борим да не изпаднем ако бфс не ни изхвърли във В група?
07 Декември 2009 16:50
А?Не може да бъде!Те са толкова добри, загрижени за нас хора!Завистта им е чужда!Да не говорим за омразата или пък злонамереността!Не, определено не помним!Или както обича да се изразява един от тях-не гледай какво съм казал!Гледай какво съм искал да кажа!Кой ли е той?

07 Декември 2009 16:55
незнам
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД