:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

МВР шефът заплаши съдиите с разработки

Магистратите обявиха, че ще търсят защита от Европа
Снимка: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
Вътрешният министър Цветан Цветанов ожесточи атаката си срещу съдебната власт, която не приема част от доказателствата, събрани от МВР срещу организираната престъпност, тъй като не са спазени изискванията на закона. Миналата седмица софийският градски прокурор Николай Кокинов обяви, че спецакцията срещу престъпността "Октопод" е продължение на делото на Васил Левски.
Словесният дуел между МВР и съдебната власт вчера навлезе в нова фаза, след като вътрешният министър Цветан Цветанов заплаши съдиите, че има разработки срещу тях. "Ако тази информация бъде обявена, ще падат зъби", предупреди той. В отговор Съюзът на съдиите протестира срещу политическия натиск с отворено писмо до премиера Бойко Борисов и представителството на ЕК в София. Засега Борисов не е взел отношение по конфликта.



Вчера Цветанов не изнесе конкретни данни за корумпирани съдии с дежурното оправдание, че това е класифицирана информация. Не разясни и защо разработките и доказателствата не са в прокуратурата, а стоят в чекмеджетата на оперативните работници. Но пък нанесе персонален удар по председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лазар Груев, който ден по-рано заяви, че за последен път ще стисне зъби и ще спази споразумението с премиера Бойко Борисов да не се коментират действията на други власти.

"Стискането на зъби не решава проблема. И моите уважения към г-н Лазар Груев, но все пак аз съм гражданин на тази страна преди всичко, мажоритарно избран съм за 41-ото Народно събрание. Г-н Лазар Груев не знам в какъв избор е участвал, но всички знаем как беше посочен и как стана шеф на съда", атакува министърът. Преди да оглави ВКС, Груев бе конституционен съдия от квотата на президента. А преди това бе и зам.-председател на правния съвет към държавния глава. Той бе единственият номиниран да оглави ВКС и бе избран с пълна подкрепа от Висшия съдебен съвет. От ВКС вчера отказаха да коментират нападките.

Самият Цветанов се оплака, че за да се подслушва съдия, разрешение за използване на специални разузнавателни средства трябва да даде апелативният съдия. Всъщност по закон разрешение за подслушване дават председателите на окръжни съдилища. СРС се използва и без първоначална съдебна санкция при неотложни случаи. Министърът обаче не каза кой и какви откази за използване на СРС срещу съдии е постановил.

Съюзът на съдиите вчера настоя Цветанов незабавно да предостави на прокуратурата всички данни за свързаност на съдии с каквато и да е било форма на престъпност.

Той отново попита дали е извършена проверка на съдиите, за които Цветанов не изключи да имат връзки с организираната престъпност, и какви са резултатите от нея. МВР шефът стигна до заключението, че "Октопод"-ът е оплел и съдебната власт, след като Софийският апелативен съд пусна петима от шестимата, арестувани заедно с бившия съветник в ДАНС Алексей Петров за организирана престъпна група.

Съюзът на съдиите обяви още, че ще поиска експертиза за независимостта на съдебната власт в България от ПАСЕ, от Консултативния съвет на европейските съдии и от Международната асоциация на съдиите. Той алармира, че не се е променила "опасната тенденция за подкопаване на авторитета на съда, поддържана и развивана от представители на звеното на изпълнителната власт, което има за задача да събира доказателства и да подпомага съда за правилното решаване на делата". "Толерирането на зависими съдии не предоставя никому сигурност, че ще получи безпристрастно и справедливо правосъдие", се казва още в писмото.

Съдиите припомнят, че повече от два месеца няма отговор на призива им да бъде попълнена парламентарната квота на ВСС, нито е представена законодателна концепция за реформа в управлението на съдебната власт.
295
8156
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
295
 Видими 
26 Февруари 2010 22:30
Цецо, нека падат не зъби, а глави! Крайно време е, за да се върне доверието на хората в Държавата и държавността!
26 Февруари 2010 22:44
"звеното на изпълнителната власт, което има за задача да събира доказателства и да подпомага съда за правилното решаване на делата".
Ми той Цецко това именно и прави, подпомага ги, ама те не увират.Пък бил им подкопавал авторитета.Той един авторитет, ум да ти зайде.Две инстанции си преписваха решенията в оправдание на ония двамата гаджали от Варна, дето май са заклали момчето в Париж, та се наложи третата да им набива канчетата, та сега смениха състава на втората, и изведнъж ги осъдиха.Няма лошо, ако са виновни, ама бива ли такова люшкане?При едни и същи закони и доказателства?Тука има, а тука - не.По съдийскому.После авторитета им били подкопавали.Ами да се огледат първо.
26 Февруари 2010 22:52
Алоооо, съюзът на съдиите. вземете си добър адвокат!Ако не познавате такъв, поискайте помощ от Черничкия
26 Февруари 2010 22:58
" Вътрешният министър Цветан Цветанов ожесточи атаката си срещу съдебната власт, която не приема част от доказателствата, събрани от МВР срещу организираната престъпност, тъй като не са спазени изискванията на закона."
Тоя съвсем се омаза, а тъпото народ го аплодира.
[/b]
26 Февруари 2010 22:58
Хиените на ГОЦЕ са на всеки километър в държавата на самоубийците!
26 Февруари 2010 23:14
"Борисов не е взел отношение по конфликта." - Че как да го вземе - около него са само PR-ри, пък Той го каза "Ние ги хващаме те ги пускат" ЦЦ само повтаря като ехо.
26 Февруари 2010 23:14
Съдийската мафия требе да бъде унищожена. Това е тумор, трябва да се реже живо месо!
26 Февруари 2010 23:24
В края на краищата, властта е в правителството, силовите структури са в негови ръце. Съдът е нула, може да им спрът парите, да им правят обиски, да ги арестуват по бели гащи и да ги показват по телевизиите.
Цветанов да изплюе камъчето. Ясно е, че повечето съдии са се забъркали с трафикантите на наркотици, дедесарската мафия и т.н т.н.
Тази хидра трябва да бъде изтърбушена
26 Февруари 2010 23:45
сьдиите предпазват бьлгария от обжалване и последвало осьждане на бьлгария в сьда в страстбург от страна на неправомерно осьдени така наречени бандити които могат да осьдят бьлгария за нанесени морални щети и пропуснати ползи резултат от задьржането им и да осьдят бьлгария да им плаща обещетение и за сьдебни разходи
сьдиите са си много прави в това което правят
26 Февруари 2010 23:54
Имаше една карикатура преди десетина години.


Изобразяваше статуи на Бонев и Татарчев,
в здрава мъжка прегръдка,
натискане в стил класическа борба.


И цялото това монументално изпълнение
озаглавено
"ПАМЕТНИК НА БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА"


Какво се е променило от тогава?
27 Февруари 2010 00:07
Много проста пресявка:
Всеки съдия в България минава на процедура за достъп до топ секрет по стандарт НАТО. Проверка на имуществата и кътните зъби на цялата рода на всеки 2 години и полиграф за лоялност на всеки 3-6 месеца. Бас държа че сами ще бегат.
27 Февруари 2010 00:23
Доживях да се съглася за нещо със ЗИПо .
27 Февруари 2010 01:46
Сега, когато обществото дава изключително висока подкрепа на действията на правителството на ГЕРБ, е времето престъпното, корумпирано и извратено съдийско съсловие тда получи възмездие за безобразията от последните 20 г. Няма нито политическа партия (дори и ДПС), нито политическо лице (дори и Доган), нито каквато и да е друга структура, която да е допринесла толкова много за срива на България, за мизерията до която е доведен българският народ и специално българския етнос от така наречената съдебна система.
Всичко да се изрине от там, да се пуснат нови хора. Никакви квоти - всеки заел длъжност по квотен признак веднага да се изхвърли.
Независимост само на съда и то само когато е в съдебен процес.
Главният прокурор (държавен обвинител) да отиде там където му е местото - към изпълнителната власт. Равни права на всички прокурори.
Изборност на съдии, възможност за отзоваване. На тези гадове трябва да се покаже, че народът е суверен, а не някаква измислена от престъпници съдебна система.
27 Февруари 2010 02:24
Цяла България знае, че съдии, прокурори, адвокати...са корумпирани, че съдебната ни система е нефелна. Тия се правят на ощипани, стискали зъби, щели да се жалват и да искат експертизи от ПАСЕ, от Консултативния съвет на европейските съдии и от Международната асоциация на съдиите. А бе що не вземете да се треснете някъде, нахалници.
27 Февруари 2010 02:27

Не съм на ясно дали е познат израза "Ухилен на дребно".
Едно глуповато същество, пишещо се (или го пишат) полицай, написали го вицевласт, се опитва да разумничи не на място.
Не е въпрос на глупост - може да е глупав и човека, който смята числото пи до 1452356 цифра след запетаята... но да не знае от коя страна се перат чорапите... Въпросът е до слабоумие. .
27 Февруари 2010 02:44
Не са всички корумпирани, но почти всички са бюрократи. В тяхната работа отсъства конкурентното начало, всеки който веднъж постъпи си знае какъв ще му е растежа докато се пенсионира, освен ако не намери някои дебели връзки като Красьо например или не направи много груб гаф. Повечето работят в колективи по 15-20 човека, някои дори по-малки. Така че е много трудно да накарате някой съдия да свидетелства срещу друг. Дори и нароченото лице да бъде изгонено от съдебната система, "свидетеля" ще е колега с неговите приятели, сред останалите съдии, петилетки напред. Видяхте какви масови отводи имаше във Варненския съд заради делото Борилски.


Това, което го предлагаха преди време - за ротация на съдиите през определен срок, може и да помогне. А също да се въведе висок възрастов праг за професията - например 45 години.
27 Февруари 2010 03:17
За мен случаят "Ставицки" не остави никакво съмненение, какво представляват съдиите. Защото беше кристално ясен. Върховно дебелоочие, гавра с правосъдието и обществото беше, да не се осъди на затвор. И показа ясно каква наглост и аморалност царят в съдилищата.
27 Февруари 2010 03:25
Мутренска работа! Ако имаш нещо за съдиите го изпрати където му е мястото, не изнудвай.

Още, всички казват, че е ден - гледай къде е слънцето. Подобни маймунски атаки към съдебната система са заплаха. Съдебната власт ТРЯБВА е независима. Ако има проблем с функционирането й, има и механизми за поправяне. Не са размахване на заплахи и извиване на ръце.

Доверието няма да се върне със зависима съдебна власт от циркаджия сменящ си мнението по-бързо от Баба Марта премяната.
27 Февруари 2010 03:28
Те, съдиите хубаво са се разпискали! Да се оплачат на Европата е още по-добре! Щото тука ЦЦ може и да ги пропусне, ама ония от Париж само това чакат - някой да ги повика на помощ! ТОГАВА нашите съдократи ще видят кон боб яде ли, щот няма да има скрити в Европата парички и всичко, което притежават до стотинка ще трябва да обяснят как и откъде! Готино, а? Пискайте, пискате, господа съдии, така по-отчетливо ще ви видиме кои сте!...
27 Февруари 2010 05:31
Мутренска работа! Ако имаш нещо за съдиите го изпрати където му е мястото, не изнудвай.

В допълнение:
1. Как беше избран Главния прокурор и какво работеше преди това???
2. Може ли да се въведе избираемост на съдиите и КОЙ трябва да го направи???
3. Колко калпави закона (калпави по признание на всички) поправи или смени сегашния парламент (може би се чакат съответните SMS-и)???
4. Цв.Цв. кога ще разбере, че събира калпави доказателства и не може ТОЙ да казва кого да осъдят (аз знам хора доста по-напред в класацията за осъждане от Ал. Петров, но гледам, че се мълчи по въпроса и се арестуват старци носещи банани).
27 Февруари 2010 06:03
камунизите откога станахте толко принципни, га бехте на власт, разделението беше само на майтап, а сега като сте на пангара - мутренски работи, бла бла бла
шегаджии
27 Февруари 2010 06:08
Преди да се промени конституцията нито ще отпадне уродливия квотен принцип, нито в съдебната система ще има изборност, нито съдиите ще носят персонална отговорност. Както и досега там ще се подвизават съветниците на Нужника и отбрани червени разбойници. Цецо в момента прави единственото възможното - натиска шебеците с всички достъпни му средства.


Не знам дали съдебната мафия разбира, че Цецо е най-мекото, което може да им се случи. Защото настроенията на суверена са много по-зверски. Както отбеляза TopGun - не зъби, глави да падат.
27 Февруари 2010 06:21
Когато пуснаха Хамстера първия път Цецо се изцепи, че двама свидетели вече са се отказали да дават показания. От прокуратурата заявиха, че не знаят за такива свидетели. Цецо каза двама. Можеше да каже и пет, осем - колкото му хареса.
Цветан Цветанов заплаши съдиите, че има разработки срещу тях. "Ако тази информация бъде обявена, ще падат зъби",

Ами, хайде де. Какво чака?
Виждам, че и той, като ментора си, напада предимно хора, които го превъзхождат многократно в интелектуално отношение. Разликата е, както казваше Димитри Иванов, няколко вагона книги. Ами тогава да си другарува с Лъчо мозъка и няма да има проблеми

27 Февруари 2010 06:51
И за да не съм голословен, да припомня на камуняките как се процедираше на времето, га бяха на власт.
Един щангист от националия отбор, Александър Върбанов, беше сгазил човек - смъртен случай, доказана вина на водача, осъдиха го на 1-2 години затвор ефективно. Добре, ама Абаджиев тогава отиде при ... познайте кой? Не при главния прогурор или съдия номер едно ами при:... познахте, при др. Тодар Живков. И какво стана после - присъдата се преърна тихомълком в условна. Интересно къде беше тогава будната гражданска съвест на дудуците червенопрашковци, а и тази на днешните политолози и джурналя, дето се оказаха, че били сите от дисидент нагоре?
Съдиите у нас винаги са били продажници и нямат нищо обще с правораздаването и като така не бива да очакват някой да се бори срещу тях с честни средства. С айдуците - по айдушки.
Цветанов - , бой по мошеническите цръвени кратуни
27 Февруари 2010 06:59
Г-н Лазар Груев не знам в какъв избор е участвал, но всички знаем как беше посочен и как стана шеф на съда", атакува министърът.


Аз и вчера казах, изборът на Цв.Цв. за народен представител не го прави професионалист в сферата на МВР. Посочен е от ББ, след като публично заявява, че знае кой е чорбаджията и е избран от собственото си партийно мнозинство за министър. Разликата между неговото посочване и избор и това на Л.Груев е, че последният преди посочването и избора за председател на ВКС (с 19 гласа "за", 3 гласа "против" и 2 недействителни от Висшия съдебен съвет) има собствена биография -
От началото на 1998 г. е доцент по наказателно право към Юридическия факултет на Софийския университет, а от 1999 г. е зам.- декан на факултета.
От 1990 г. е секретар на Дружеството за българо-германско правно сътрудничество. От 1992 г. Л. Груев е зам.-директор, а от 2000 г. - директор на Института за германско право към Юридическия факултет на СУ “Св. Кл. Охридски”. Три години (1992 - 1995) е научен секретар, а понастоящем - зам.-главен редактор на сп. “Съвременно право”. Основните научни интереси на доц. Груев са в областта на общата част на наказателното право и теорията на правото. Той е публикувал четири монографии и над двадесет научни студии и статии по съществени въпроси на наказателното право. Особен интерес предизвика книгата му “Смъртното наказание – за и против”, публикувана в средата на 1998 г. Шест месеца по-късно българският парламент отмени това най-тежко наказание.

Доц. Груев специализира неколкократно в Германия – Лайпциг, Саарбрюкен и Хамбург. През 1996 г. той е удостоен с едногодишна стипендия от Фондация “Александър фон Хумболдт” за провеждане на научни изследвания в Института за международно и интернационално наказателно право във Фрайбург, Германия. Участвал е с научни доклади в три международни колоквиума в Германия, Хамбург (1994 и 1995 г.) и Бишофсгрюн (1996 г.).




27 Февруари 2010 07:06
чекмеджетата на оперативните работници

Какво прекрасно клише. Едно такова уютно ...
27 Февруари 2010 07:06
Съдиите дават заповед на прокурори и ченгета специално да направят доказателствата негодни за да се спаси техния човек-добрия плащач.Номерата са ми познати.
27 Февруари 2010 07:18
Парата пак отива в свирката. Ако ЦЦ има доказателства за корумпирани съдии - да ги вади, ако не - да си налага парцалите и да събира годни доказателства.
А на ГЕРБ ако не им изнасят резултатите от процесите - да променят законите както смятат че ще е уместно, така че съдиите да нямат поле за шаване. Пък ЕС ще отсъди токава кой крив, кой прав.
27 Февруари 2010 07:37
Е, Калинче, те това беше вица на седмицата


Лазар Груев... директор на Института за германско право към Юридическия факултет на СУ “Св. Кл. Охридски”.



Като сравним съдебната практика у нас с тази в Германия, този Груев дето му адвокатстваш, трябваше отдавна да се е гръмнал. Но не е защото чака "Стара планина" с нужници и съпътстваща титла "акад".
27 Февруари 2010 07:37
Съдебният урод е само едно от пипалата на Червения октопод.
Не може хем Държава, хем БСП.
Или едното, или другото!
27 Февруари 2010 07:40
"Стара планина" с нужници
27 Февруари 2010 07:46
Твърде милиционерска акция.
ЗЬъбенето, заплахите, припомнянията, че има "една информация", хич не са законови мерки за противодействие на откровено наглата и корумпирана съдебна система.
ЦЦ направо им дава козовете в ръцете - ау, ние сме рекетирани, ау, нас ни заплашват!
Глуповато!
Ако не е с по-далечен прицел - нещата да продължават, ама ние да си изработим алиби?
-------------------------------
Блогът на Генек


27 Февруари 2010 08:01
Елементарно, olo!
Атакувай изказването ми по същество. Ако е трудно за разбиране, ще го кажа директно - аргументът на Цв.Цв. срещу Л.Груев е кой как е бил посочен и избран. Не му е силата тук на Цв.Цв., а явно аргументи, че Груев е корумпиран няма.
За съжаление, не мога да адвокатствам на глупостта. А пеперудката някак си не мога да я отнеса към себе си, щото е символ на лекомислие и непостоянство. Та огледай се по-внимателно за вицове.
27 Февруари 2010 08:02
ЦЦ направо им дава козовете в ръцете - ау, ние сме рекетирани, ау, нас ни заплашват!
Глуповато!

Генек, може и да си прав. Да не са комбина?
27 Февруари 2010 08:23
На никой ли не може да му светне под каската, че Цв. Цв. НЕ МОЖЕ да съди??
Не е чак толкова трудно да се разбере ма'аму стара...
Какво стана с Борилски??
Нашите оправдаха убийците, ама французите ИМАХА СОЛИДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА и ги осъдиха - и нашите нямаше накъде и осъдиха ги и те.
Просто и ясно.
В противен случай, Цв. Цв. може да арестува ВСЕКИ един който не харесва лично на него или на някой друг, и направо да го разстрелва до дувара. Може и (Пази Боже) да въведе тричленки от полицаи които на място да решават някой виновен ли е или не....
27 Февруари 2010 08:25
Трябват извънредни съдилища, трябват максимален брой ефективни присъди, трябва препълване на затворите.
Цветанов е избиран от хората, а съдиите са една самоназначаваща се клика.
Съдиите които пуснаха малкия Маргин трябва да лежат в панделата.
Защото народонаселението е озверяло.
Народонаселението с радост посреща новините за "самообесили" се бандюги, за такива които са се "спънали" на равно място с фатален край. Готово е да приеме таково развитие на нещата.
Помните ли едно време как ликвидираха "Ганеца" защото съдийската хунта не си изпълняваше задълженията. А Боби Цанков и стотици други можеха да бъдат живи ако имаше нормален съд.
Трябва бързо производтство. Властта е в цайтнот. Тъй като няма икономически перспективи да подобри положението, единствения и кредит на доверие остава борбата с престъпността. Ако там се провалят ще ги изхвърлят с шутове, както всички досега.
27 Февруари 2010 08:31
явно аргументи, че Груев е корумпиран няма
Достатъчно е, че е бил съветник на Агент Гоце.
По компрометиращо от това не може да има.
Или БСП или Държавата!
27 Февруари 2010 08:31
МИЛИЦИОНЕРЩИНА , приятели , МИЛИЦИОНЕРЩИНА ! Но на Цецко шофьорчето толкова му е ие пипето ... А във ВИФ акъл не наливат - наливат мускули ! Затова и Цецко се пъчи с мускули , нищо че му е празна главицата ...
27 Февруари 2010 08:35
Досега не ревяха - караха си, необезпокоявани от властта.
Сега изглежда, се чувстват заплашени - затова е тоя рев.
А още нищо не сме видели! Какво ли ще излезе от техните обори? >(снимка: натиснете тук)
27 Февруари 2010 08:37
Калина Малина, изказването ти по същество е друг тип червен хумор, който аз не разбирам, но ще опитам. Както и да го погледнем, Цецо първо е избран в преки избори, сиреч от суверена, а после е станал министър с гласовете на пряко избрани народни представители.

Бай Груев първо е бил в КС от президентската квота. После е избран за шеф на ВКС като единствен кандидат с част от гласовете на Висшия съдебен съвет, един орган сам по себе си съставен от квоти.

Според демократичните принципи легитимността на Цв. Цветанов е непоклатима и е на светлинни години от Лазаргруевата легитимност, която се въргаля някъде между президентските квоти и вътрешноцеховите машинации на ВСС.


27 Февруари 2010 08:40
И понеже едноклетъчната форумна амеба с тъпия ник, много се напъва, само да го попитам това знае ли откъде е??
1.3 ....................................
Реформирането на съдебната система е основа за успеха на политиката, за икономически и административни реформи, ефективното усвояване на еврофондовете, борбата с организираната престъпност и гарантиране на сигурността на гражданите.
Целта на ПП ГЕРБ е да се РЕФОРМИРА МАКСИМАЛНО БЪРЗО съдебната система, така, че да отговори на европейските изисквания и на очакванията на българските граждани, ЗА БЪРЗ, ЕФЕКТИВЕН И СПРАВЕДЛИВ български съд, ДЕЙСТВАЩА прокуратура, и РЕЗУЛТАТНО И ЕФЕКТИВНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО.
27 Февруари 2010 08:44
И пак да повторя защото чугунът явно е дебел:
Целта на ПП ГЕРБ е да се РЕФОРМИРА МАКСИМАЛНО БЪРЗО съдебната система.

Та, сещаш ли се кой го е писал това??
27 Февруари 2010 08:46
"В отговор Съюзът на съдиите протестира срещу политическия натиск с отворено писмо до премиера Бойко Борисов и представителството на ЕК в София."
Га ЕС им рива , че, разбираш ли, бъркат в грешните джебета - ядоха кифтета. А ся, ше ми подсмърчат , че скарата взела да пуши и отнякъде се носи странен аромат...

Гоу ЦЦ, гоу, гоу гоу...


27 Февруари 2010 08:47
Какво значи "милиционерщина"? И лош ли е този термин или има и положителна страна.
Според мен второто преобладава. Преди 10.11 имаше истински страх от "милицията". Яко биеха, ама човек можеше да си се разхожда през Борисовата градина през 12 през нощта.
Пак ви казвам, народонаселението е така озверяло, че е готово дори една българска "37 година" да изтърпи.
От това най-много ги е страх целата политическа клика която от 20 години се самопроизвежда във властта.
Народонаселението иска да вижда как примерно Ковачки шие якички в централния софийски или мета тухли в пещта. Другите подобни на него след това ще са по-ниски от тревата
27 Февруари 2010 08:55
oIo
Под пряко избиране на народен представител аз разбирам мажоритарно избран такъв, т.е. хората да са знаели за кого точно гласуват, както и да се познавали кандидата. Другите депутати са избирани по порочната пропорционална система, даваща възможност зад едно име или образно казано зад един гръб, да се вмъкват абсолютни недоразумения в парламента. Цв. Цв. е избран за министър ан-блок, с гласовете най-вече на пропорционалните кандидати на ГЕРБ и другите на РЗС, СК и Атака.
27 Февруари 2010 08:58
Е6, кой решава дали са солидни доказателствата?
27 Февруари 2010 08:59
Изпитвам дълбоко удовлетворение от факта че форумът почти единодушно стигна до верният извод - липсата на правосъдие в България е в основата на всички беди и нещастия. От тука трябва да се почне с разриването на камарите булшит задушаващи всички сфери на общественият и икономически живот в страната.
ЗИПО е напълно прав в случая.
27 Февруари 2010 09:02
Ето ви предизборната програма на ГЕРБ в която е указано как ГЕРБ ще се пребори с недъзите в съдебната система.
Да се изправи Цецко и да каже какво точно са изпълнили в нея, а не само да повтаря като развален грамофон едни и същи тъпи оправдания....
Натиснете тук
27 Февруари 2010 09:16
Какви оправдания?
Ти коя статия четеш?
Или четеш като дявола евангелието?
27 Февруари 2010 09:39
Истината е, че съдебната система е зверски корумпирана, на много места в страната са установени тарифи. Който е водил дела, особено с голям интерес, си знае. Бой по мафията в тоги!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД