:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Днес депутатите решават съдбата на договора с "Краун ейджънтс"

Парламентарен дебат за договора на финансовото министерство с британската "Краун ейджънтс" за консултиране на Агенция "Митници" ще се състои днес. Дебатът е по искане на Коалиция за България, която внесе и предложение за решение на Народното събрание за прекратяване на договора, тъй като той бил пречка за европейската ни интеграция и не отговарял на икономическите интереси на страната.

Според секретаря на ВС на БСП Асен Гагаузов доколко договорът с британската фирма "Краун ейджънтс" отговаря на националните интереси трябва да стане ясно при дискусията в парламента. По негово мнение едва ли друга парламентарна сила освен НДСВ ще подкрепи договора. Вчера депутати от ДПС съобщиха, че има много неизяснени моменти в договора и движението ще зададе поредица от въпроси по време на дебата. От тяхното изясняване зависи и позицията, която те ще заемат днес.

"Народното събрание не може да вземе решение за прекратяване на договора, защото не е страна по него, но може да упражни контрол и да настоява за промени", заяви Гагаузов.
526
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД