:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Урсула фон дер Лайен
Канцлерката Меркел одобри кандидатурата

на министърката на труда Урсула фон дер Лайен за президент на Германия, предаде радио "Дойче веле". Кандидатката е майка на 7 деца. Ангела Меркел обаче трябва да получи подкрепата и на коалиционния партньор Свободната демократическа партия (СвДП). Германският президент се избира от парламента и вотът е насрочен за 30 юни. Досегашният държавен глава Хорст Кьолер подаде оставка след спорно изявление, че е възможно използване на сила за защита на търговските интереси на Германия в чужбина.





Масово нашествие на дървеници и пчели

е регистрирано в Ню Йорк. Британският в. "Таймс" разказва за една семейна двойка от средната класа, която по неизвестни причини получила обриви, обитавайки добре поддържания си 4-стаен апартамент. Дерматолог ги прегледал и установил, че са нахапани от дървеници. Тогава съпругът обърнал матраците на леглото и видял вредителите. Двойката обаче трябвало да похарчи $15 000 за неколкомесечно лечение. Постоянно нарастват случаите на оплаквания и нашествие на вредителите - ако през 2004 те са 821, през 2009 г. са вече 10 985. В същото време рояк от 15 000 пчели атакува Уолстрийт. Случката се разигра само три месеца, след като бе отменена 11-годишната забрана за отглеждане на пчели.





Японският премиер Юкио Хатояма подаде оставка,

след като бе премиер само 8 месеца, предаде Би Би Си. Оставката дойде заради неспазеното му обещание да премахне американската ВВС база на остров Окинава. В момента Демократичната партия на Япония води борба да съживи шансовете си за вота през юли, след като рейтингът на правителството й, ръководено от Хатояма, е паднал до 19 процента според последните социологически допитвания.
2
1274
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
03 Юни 2010 10:15
7деца!!!
03 Юни 2010 14:40
Познавам българка, която беше Аупер-ка в семейството на тази госпожа и гледаше децата и` в Хановер, когато тя беше още само министърка в правителството на Долна Саксония.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД