:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Трима

ще бъдат кандидатите за нов президент на Професионалната футболна лига, на мястото на оттеглилия се Валентин Михов. Това са собственикът на "Локо" (Сф) Николай Гигов, бившият изпълнителен директор на БФС Стефан Капралов и един от шефовете на OMV-България Петър Величков, член на Дисциплинарната комисия към футболния съюз. Изборът ще стане по време на общото събрание, което ще е на 5 октомври от 11 ч. на ст. "Васил Левски".



Голмайсторът

на "Локо" (Сф) не може да тренира пълноценно, но се очаква да е готов за дербито срещу ЦСКА в понеделник. Нападателят Искрен Писаров, който от 3 седмици е контузен, също се очаква да е на линия за мача.



Радостин Кишишев

игра 1 час за "Брайтън", който би с 1:0 като домакин "Брентфорд" в 9-ия кръг на Лига 1 (третото ниво на английския футбол). С успеха отборът се качи на първо място в класирането с 20 т., на 3 т. пред "Борнемут".



Воденият

от Димитър Димитров-Херо тим на "Ал Кадисия" завърши 2:2 у дома с "Ал Файсали" в 7-ия кръг на първенството на Саудитска Арабия. Така отборът слезе от 4-о на 6-о място и е с 9 т. Води "Ал Итихад" с 18 т.



Печалба

от 3,8 млн. евро отчете германският футболен съюз от участието на националния отбор на Мондиал`10. Бундестимът зае трето място на първенството в Южна Африка. Половината от приходите ще отидат за германската професионална лига.
625
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД