:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Руи Мигел сочи слабите места в тима на "армейците"

СНИМКА: БГНЕС
Руи Мигел
Доскорошният футболист на ЦСКА Руи Мигел разкри пред в. "О Жого" в родната си Португалия силните и слабите страни на българския тим.

Нападателят, който прекрати договора си с "армейците" преди месец и наскоро подписа с шотландския "Килмарнък", заяви, че най-опасните играчи на Маркиньос, Килиан Шеридан и Йордан Минев, който няма да играе заради травма.

"Играта на ЦСКА минава през Маркиньос, който е като плеймейкър и систематизира усилията на съиграчите си. Отборът най-често играе в схема 4-3-3, но лесно греши при преса. Шеридан е много впечатляващ, опасен е и с шута си и с играта си с глава. Феновете също са опасност за съперниците. Но и често освиркват своите още при първите грешки", отчете Мигел.

Португалската преса продължава да задържа вниманието си върху спортния директор на ЦСКА Емил Костадинов, който е бивш играч на "Порто". Пред в. "Рекорд" Костадинов засипа с комплименти треньора на "драконите" Андре Вияш-Боаш. "Познавам го от 4-5 години, още докато беше асистент на Моуриньо. Последовател е на Боби Робсън, няма как да не стане голям треньор. Андре е само на 32 години и има огромно бъдеще пред себе си", изтъква Костадинов.

Футболистите на "Порто" от вторник вечер са в София. И при пристигането, и на вчерашната тренировка те демонстрираха добро настроение и самочувствие на фаворити в групата.
1
712
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
29 Септември 2010 22:02
Предател. Забрави "белия" хляб.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД