:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шамил Басев убит?



Началникът на генералния щаб на руските въоръжени сили генерал Анатолий Квашнин обяви вчера, че руски войници са убили чеченския бунтовнически лидер Шамил Басаев, съобщи ИТАР-ТАСС. От пресслужбата на чеченския президент Аслан Масхадов посочиха, че не разполагат с подобна информация. Квашнин заяви на пресконференция в Грозни, че Басаев е бил елиминиран, но тялото му все още не е открито.



Прага се саморазследва



Властите в Чехия разследват евентуалното участие на тайните служби на бившата Чехословакия в заговор за убийството на бившия френски президент Шарл дьо Гол, предаде АФП.

Заговорът бил по нареждане на Москва, за да хвърли подозрение върху САЩ и Израел. Убийството трябвало да стане при посещение на френския президент в Ливан през 1968-1969 г. Атентатът не бил извършен, тъй като Дьо Гол отменил посещението си.



Искат оставката на Проди



Лондонският "Таймс" излезе вчера с редакционна статия, в която призовава председателя на Европейската комисия Романо Проди да подаде оставка. Проди бил ядосал не само британците, но и Шрьодер, Ширак и Берлускони, като си позволявал прекалено свободно да изразява личното си мнение по спорни теми. Публикацията призовава левия Проди да се оттегли в полза на десния Хосе Мария Аснар, който скоро ще бъде "свободен" да заеме този пост.
550
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД