:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бременно 11-годишно момиче ще ражда в Новосибирск

11-годишно момиче, бременно в шестия месец, постъпи в гинекологичната клиника на руския град Новосибирск, съобщи вчера руското електронно издание "Утро". Нито девойчето, нито родителите му са правили постъпки за аборт, а държат да се стигне до благополучно раждане. Според "Утро" именно това е сензацията, а не годините на бъдещата майка. Изданието сочи, че поради акселерацията забременяването на 10-11-годишна възраст изобщо не било рядко явление в днешна Русия, но обикновено нещата се потулвали с бързо премахване на нежелания плод. По правило решението се вземало от родителите и учителите, защото самите бременни момичета нито знаели как да се пазят от зачеване, нито можели да планират живота си за повече от един ден напред.

Новината от Новосибирск идва в самия разгар на дебати в руската Държавна дума по въпроса за промяна в закона, която би разрешила на руските граждани да се женят след навършване на пълнолетие. Новите правила в Русия определят вече за пълнолетни лицата, навършили 14 години. Според "Утро" случаят от Красноярск показва, че законът изисква още по-радикална корекция на възрастовата граница.
1
796
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
01 Май 2002 10:00
Що ли съм тъпо парче?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД