:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ЖИВОТ КАТО НА КИНО

Траволта играе Клинтън

"Първични цветове" е филм отпреди един мандат време. Когато го снимаха, още никой не знаеше коя е Моника Люински и какво общо има тя с пурата на Клинтън. Преди три години американската преса писа, че всъщност този филм е похвално слово за Бил. Сега вече всички са забравили детайлите и президент на САЩ е Буш-джуниър.

В последните 12 години и тук си имаме демократични избори, но пък никой не знае точно как ги правят тези работи в Щатите. Според благонадеждни източници ги правят горе-долу както във филма на Майк Никълс ("Работещо момиче", "Параграф 22").

Траволта всъщност е мазен и чернокос, но за нуждите на филма са го направили прошарен, елегантен шкембелия и с дрезгав глас. Звездата от "Криминале" направо заспива в ролята на губернатора южняк Джак Стантън. И вади най-добрия дрезгав глас в киното след Пачино. В ролята на жена му е Ема Томпсън, чиято прилика с Хилари Клинтън е дори по-голяма от тази на Траволта с Бил.

Около тях гравитират най-дебелата носителка на "Оскар" в историята Кати Бейтс, мъжът на Анджелина Джоли (и също носител на "Оскар") Били Боб Торнтън и амбициозен млад негър, който, аха, да го сбъркаш с Дензъл Уошингтън, само че не е. Те се бъхтят над предизборната кампания на Стантън, който със зор успява да си държи дюкяна затворен.

"Първични цветове" е пипнат, достоверен и достолепен филм. Започва като сатира, продължава като драма и свършва като мелодрама. Вероятно последното можеха да ни го спестят. Но все пак това е Америка. Филмите и президентските избори обикновено свършват с хепиенд.
579
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД