:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НБА

"Мемфис" изправи до стената "Сан Антонио"

Отборът с най-добри показатели след редовния сезон в Западната конференция на НБА - "Сан Антонио", е само на един мач разстояние от отпадане още в I кръг на плейофите. Миналата нощ "шпорите" загубиха с 86:104 като гости на "Мемфис" и вече изостават с 1-3 в серията до 4 победи.

Гардът Майк Конли бе най-резултатен за "Гризлис" с 15 т., а крилото Дарел Артър добави 14 като резерва. За "Спърс" френският плеймейкър Тони Паркър отбеляза 23 т., а аржентинският гард Ману Джинобили се отчете с 14. Тежкото крило Тим Дънкан обаче вкара само 6.

Любопитното е, че преди настоящия двубой "гризлитата" нямаха нито един успех в елиминациите на лигата. Петият мач е тази вечер в Сан Антонио, а ако се наложат още срещи, двата тима ще се върнат за един мач в Мемфис, след което евентуално развръзката ще настъпи в залата на "Спърс".

От една победа, за да продължат напред, се нуждаят също "Оклахома Сити" и "Далас". Онзи ден "Тъндър" допусна първа загуба от "Денвър" - със 101:104, и води с 3-1. "Маверикс" пък надделя с 93:82 срещу "Портланд" и поведе с 3-2.
1001
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД