:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волен Сидеров шантажира предизборно МВР

Властта реагира вяло на мелето пред столичната джамия
СНИМКИ: ЮЛИЯН САВЧЕВ
Волен Сидеров обвини полицията за това, че защитава мюсюлманите.
Пореден грозен предизборен скандал с главно действащо лице лидера на "Атака" Волен Сидеров се разигра вчера - този път в центъра на София, пред погледа на смаяните граждани, и предизвика вяла реакция от страна на властта. Симпатизанти на партията, предвождани от Сидеров, и депутати на "Атака" се сбиха с молещи се мюсюлмани пред столичната джамия "Баня Башъ". В мелето пострадаха няколко души, сред тях и полицаи, други бяха задържани в РПУ за хулиганско поведение.

Сидеров излезе с пламенна реч, в която побърза да хвърли вината за случващото се върху МВР, тъй като полицаите били инструктирани да защитят мюсюлманите, и поиска оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов. Първоначално шефът на вътрешното ведомство си замълча, по-късно обяви през агенция "Фокус", че инцидентът е "изключително неприятен", но даде да се разбере, че няма намерение да се разделя с поста, а акцията на "Атака" е с предизборна цел. Подобна бе и реакцията на зам.-шефа на НС от квотата на ГЕРБ Анастас Анастасов. "Никой от нас няма право да ползва религиозните вярвания на който и да е български гражданин за политическа агитация и предизборни акции", обяви той миролюбиво. Външният министър Николай Младенов пък наблегна на нещата от историята, които сближават етносите.

Последен коментира премиерът Бойко Борисов. "Абсолютно съм против каквото и да е било етническо нетолерантство", обяви той. И допълни, че винаги е благодарил на "Атака" и на останалите депутати, които са го подкрепяли в парламента. "Но трябва да кажа, че ако нещо ми е по-скъпо от стабилността, то това е етническата толерантност на хората, спокойствието, мирът и те нямат цена. Не искам по никакъв начин да се спекулира и да се извиват ръцете ни".

Със закъснение от няколко часа ДПС заклейми действията на националистите.

Странна бе и реакцията на столичното кметство. В началото градоначалникът Йорданка Фандъкова не обясни защо не е забранила провеждането на митинга, както повелява Законът за събранията, митингите и манифестациите, след като има опасност от безредици. По-късно хората й обясниха, че не спрели митинга, защото не предполагали, че ще се стигне до сблъсъци. Освен това мястото на молещите се било в джамията, а не пред нея, въпреки че гледката от петъчните молитви е нещо обичайно.

"Всичко това, което бе досега, ще им се види детска песен, ако не вземат мерки веднага и не озаптят еничарския корпус, който действа като еничарски корпус на Турция, а не като българска полиция", влезе в предизборната реторика на национализма Сидеров пред шепа депутати, след като изтече времето за парламентарен контрол. Вместо да закрие заседанието, председателстващият Павел Шопов от "Атака" подкани лидера си да се изкаже, докато още са включени камерите. Последваха куп обвинения и закани към кабинета, придружени с нецензурни изрази. "За кого работите, господа от МВР, за кого работиш, Цветанов, за Турция ли? Признай си, тогава сложи си фес, ние това няма да търпим. В България ще има тържество на българското достойнство", крещеше от трибуната развълнуваният Сидеров. И постави ултиматум да бъдат пуснати задържаните симпатизанти на "Атака", иначе властта "ще види какво е опозиция".

Сидеров даде да се разбере, че предизборните му акции няма да свършат дотук. Той допълни, че мероприятията, които прави, са знакови и така влезе в стилистиката на другия "знаков" политик Ахмед Доган.

Протестът на националистите започна с патриотични песни и християнски песнопения пред джамията, където всеки петък има молещи се мюсюлмани. Напрежението ескалира, след като хората на Сидеров се покатериха върху покрива на тоалетната и влязоха в ръкопашен бой със защитниците на храма. Атакистите нападнаха със знамена и подръчни материали и дори се опитаха да прескочат оградата на джамията. В настаналото меле пострада и депутатката на "Атака" Деница Гаджева, един от молещите се бе с пукната глава, а полицай отнесе рана на лицето. Страстите бяха поукротени, след като симпатизантите на Сидеров бяха изтикани далеч от джамията. Те обаче продължиха да обстрелват хората със сурови яйца, камъни и бутилки вода. Първоначално отговорът на мюсюлманите бе ръкопляскане, но постепенно прерасна във викове "Аллах акбар" ("Аллах е велик") и промяна в изражението на лицата им.

На полесражението останаха кървави парцали и запален килим. По-късно стана ясно, че в спешния институт "Пирогов" са приели четирима пострадали.

------ЗАКАНА

В отворено писмо Българският хелзинкски комитет настоя главният прокурор да разпореди цялостно разследване на инцидента и ако се докаже ключовата роля на "Атака" в него, партията да бъде обявена извън закона. "Днес бяха извършени поредица от тежки престъпления. Инцидентът е тревожна ескалация на ксенофобията и религиозната омраза, подбудена от политически кръгове, за които подобни провокации се превърнаха в професия", се казва в писмото.
 Националисти и мюсюлмани се сбиха на покрива на тоалетната към джамията.
61
2832
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
61
 Видими 
20 Май 2011 19:56
Освен това мястото на молещите се било в джамията, а не пред нея, въпреки че гледката от петъчните молитви е нещо обичайно.

Обичайно?
Обяснението е добро - ако не беше самата община длъжна да се грижи за реда. И да не допуска подобни струпвания на вирнати задници върху обществените тротоари.
А Сидеров не коментирам. Какво да коментираш болен човек?
-------------------------------
Блогът на Генек


20 Май 2011 20:21
Офанзивата на тоалетната - платно с маслени бои.
20 Май 2011 21:05
Не коментирам ежепетъчните молитви на мюсюлманите – провеждьни по този демонстративен начин са си провокацийка и дразнене на околните. Думата ми е за г–н Сидеров. Явно до последно се е надявал, че ГЕРВ /разбирай Б. Борисов/ ще го подкрепи за президент и затова подкрепя/ше?/ правителството безрезервно. Изглежда обаче е разбрал, че г–н Борисов естествено няма да го направи и от няколко дни взе да се държи като най–върл опозиционер/в Батак оня ден за пред самата "Атака", а днес пред цяла България/.Какъв националист е, след като постига вместо изписване на вежди–вадене на очи? Т.е. вместо да решава проблема, той го задълбочава.
20 Май 2011 21:55
VAERINGJAR, молещите се не провокират никого. Просто няма достатъчно място вътре в джамията, за това са в малкото дворче отпред, не пречат на минувачите. А Сидеров се държи като опозоционер само в твойте очи. Всъщнст прави огромна услуга на ГЕРБ като задава нов дневен ред на обществото. Сега вместо за нарастващата бедност, корупция, инфлация, спрени пари от еврофондовете, престъпност, скандали с упрвляващи, ще говорим за прстотиите на "Атака". ДПС ще се консолидира и ще вдигне цената за подкрепа на президентска кандидатура. Волен ще търчи от телевизия в телевизия да ръси глупоси. Иначе хубавата идея за птриотчна партия съвсем ще се компроментира. И всичко това, защото две партии в безсилието си да предложат нещо читаво омешаха политическите и религиозните въпроси.
20 Май 2011 22:17
Съжалявам, по никакъв начин не ме дразни това, че някакви хора се молят на Аллах в софийската джамия. И не се подвеждайте по тази плоскост, да отдавате всичко на лудостта на Сидеров. Истината е, че в България в последните две години се надига опасна неонацистка вълна. Сидеров може би си въобразява, че би могъл да я контролира - ще му се. В България вече може хора да бъдат нападани в центъра на София, защото са мюсюлмани, момче да бъде пребито и удушено до смърт в Борисовата градина, защото "прилича на гей" и т.н., и т.н....

---
Блогът на Руританец - Ruritania Press
20 Май 2011 22:28
Прав е форумецът , че Волен Сидеров прави огромна услуга на Герб -дава възможност на управляващите да заемат демократични пози, а и сега вместо за сериозните социално-икономически проблеми, вкл. и корупцията, ще се занимаваме със сидеровите дивотии.Защото поведението му не може да бъде окачестено по друг начин освен като дивотия-откъдето и да го погледнеш.
20 Май 2011 22:29
Evasion, прав си – това може да е по–вероятно от моето предполжение, дано си прав
20 Май 2011 22:37
абе те ни режат главите а ние казваме че не ни дразнели.
ти руританец трябва да си голям християнин.
след като се водиш от христовите думи да обичаш враговете си.
само че аз съм атеист и не искам а и не мога да бъда задължен да ги обичам.
и руританец по въпроса сидеров неонацист ли е?
спомняш ли си какви ги наговори в пияно състояние сидеров в самолетта на луфтханза?
човек като се напие и му се развързва езикът а той тогава не се скара с някой евреин или чернокож ами налетя да обижда германците и да крещи че нямал да позволи на една русокоса арийка да го командва
да го имам и неонацистта
та е странно да наричаш неонацист човек който пиян напада германците и ги нарича нацистти и антисемити
Дойче веле цитира говорител на "Луфтханза", според когото Сидеров наричал членовете на персонала "нацисти" и "антисемити

21 Май 2011 00:20
EVASION,
/:/ "VAERINGJAR, молещите се не провокират никого. Просто няма достатъчно място вътре в джамията, за това са в малкото дворче отпред, не пречат на минувачите..."
............................... ............................... ............................... ........................
Лъжеш!
Гледах целия репортаж на ТВ Канал 3! Килимчетата бяха извън оградата на джамията- бяха разстлани на самия пешеходен тротоар!!!
Впрочем, не е задължително мюсюлманите да се молят в джамията- ако там няма място, могат да се молят и у домовете си или на друго НЕобществено място!
21 Май 2011 00:26
EVASION,
/:/ "...И всичко това, защото две партии в безсилието си да предложат нещо читаво омешаха политическите и религиозните въпроси..."
............................... ............................... ............................... .........................
И това е лъжа!
Проблемът НЕ е "религиозен", а децибелен! ПП "Атака" не прави този протест срещу Исляма и мюсюлманите, а срещу ПРОВОКАЦИИТЕ им към НЕмюсюлманите- с тези джамийски високоговорители и молитвените килимчета по пешеходните тротоари в центъра на София!
Не слагай каруцата пред коня и Следствието пред Причината!
21 Май 2011 00:38
/:/ "...Последен коментира премиерът Бойко Борисов. "Абсолютно съм против каквото и да е било етническо нетолерантство", обяви той..."
............................... ............................... .............
И ПП "Атака" винаги е била, е и ще бъде, против "етническото нетолеранство"! И, най-вече, против Привилегиите на етническа и/или религиозна основа!
Затова и ПП "Атака" протестира срещу Привилегията на мюсюлманите в София да се молят- НЕобезпокоявани от Полицията!- на Господа си на обществени места(по пешеходните тротоари в центъра на столицата- където минават и НЕмюсюлмани и атеисти!) и да тормозят с религиозното си и звуково присъствие там НЕмюсюлманските или атеистични чувства, а и слуха, на Гражданите на София, гостите от провинцията, чужденци и прочие!
21 Май 2011 00:41
Атакаджиите на снимковия матерал който парагафа бил гледал изобщо не приличат на дошли на митинг.
За такива неща, както и за акцията на МВРО в храма на йеховистите в Бургас трябва да има драстичен силов отговор - барети с маски и бронежилетки, белезници, съд по бързата процедура и след седмица - две - ефективни присъди с първоначален строг режим.

Но сега гербаджиите ще плащат за глупостта да разчитат на атакаджийска подкрепа.
Интересно кой кретен е дал разрешение за провеждане на т. нар. "митинг" пред джамията?
21 Май 2011 00:47
ORACLE,
/:/ "...барети с маски и бронежилетки, белезници, съд по бързата процедура и след седмица - две - ефективни присъди с първоначален строг режим..."
............................... ...............................
Да, де, познато ти (ни) е: "„Ти си абсолютен престъпник! На колене"...

21 Май 2011 01:01
Не, не на колене - закопчани по очи на земята, докато не ги натоварят за ареста.

Ако бях покай джамията по време на щурма на униформените атакаджии, щях да помагам на мюсюлманите.
Някои последователи на Сидеров очевидно не разбират на какво хоро са се хванали, поради което е нужно да им се разясни. Ако трябва - да им се набие в празните кратуни със сила.

Редактирано от - Oraсle на 21/5/2011 г/ 01:03:44

21 Май 2011 01:52
/
Да, де, познато ти (ни) е: "„Ти си абсолютен престъпник! На колене"...

Да де, нали става "по вътрешно" убеждение? Сега трябва да се намери един прокурор с "вътрешно" убеждение, че се извършва "тежко престъпление" в дома на Вожда!
А ония с качулките може и "малко по-бързо да отворят" една-две врати
21 Май 2011 06:09
Съжалявам, по никакъв начин не ме дразни това, че някакви хора се молят на Аллах в софийската джамия.

Не, не В, а ПРЕД.
Има голяма разлика от гледна точка на закона /за територията, за движението/.
Волен е ясен. Но, увличайки се по психопатията му, пропускаме другата опасност.
-----------
Блогът на Генек

21 Май 2011 06:38
Волен Сидеров
21 Май 2011 07:21
Атака не е партия а терористична организация.Необходимо е да бъде забранена а вожда в лудницата на терапи.Аз имам опит в терапите.Първо с кофа студена вода а след това с ютията по задника докато не замирише на скара.
21 Май 2011 07:35
Волен Сидеров
21 Май 2011 08:21
Целта на Сидеров е само една!
Да се обере вотът на недоволните от ББ на първи тур!
Начинът е единствено с провокации!
-

Прекалено много станаха хората разочаровани от ББ и има сериозна опастност да гласуват за оная гъска Пръмова!
А всички знаем, как българина обича да прави напук на некой, ей така за кеф.
Сидеров разбира чудесно, че единствения начин да му се обърне внимание, след като две години е лизал задника на ББ е СКАНДАЛ ДО ДУПКА!
-
сами виждаме резултата, дори и в този червеникав форум има достатъчно много вдигнати палчета за делата му
-
естествено се пуска и темата, че заради тъпите националисти, турците щели да се консолидират и да гласуват
-
нека някой ми каже, кога турците НЕ са ходили да гласуват?
нека някой си спомни, кога турците са имали противоречия за изборите?
Изказванията и простотиите на Доган, не са насочени към турците! Доган смело активира българите да отидат да гласуват, щото неговите и да не идат, ще им пишат гласове
-
Доган е благодарен, че е оправдан по всички дела, че не закачат хората му, че засега е просто в миманса, но държи старите си позиции и прокуратурата е с вързани ръце!
Доган се активира единствено с цел да увеличи избирателната активност на българите!
-
Та сценария е следния;
на първи тур Сидеров и Пръмова се борят за второто място на балотажа!
Който и да иде на балотаж е обречен срещу ББ
-
21 Май 2011 08:54
Сидеров е един от малкото политици поставящ националните интереси на България пред личните.Засрамете се и не говорете глупости за истинския патриот.Такъв политик искам да ме води, а не чуждо поклонници и майцепродавци.Ти българин ли си байо, или си турско мекере.Помните ли кой е окал тия слова или сте забравили.Дорде има люде као Сидеров България ще я има.
21 Май 2011 09:27
В протеста на партия Атака има резон! На муслимите мястото им не е на улицата, докато се молят, нито е допустимо използването на високоговорители за молитвата им! Работата е там, че протеста беше проведен по откровено хулигански начин, каквато е същността на всички изпълнения на партия АТАКА дотук! И как другояче би могло да бъде, след като водачите на партия АТАКА са откровени хулигани, насъскващи последователите си към омраза и призовавйки ги към насилие! ТОВА чувахме от устата на всеки изказал се атакистки вожд! Спомням си, даже, че на един от митингите си в миналото атакистите бяха дошли с вериги в пазвите си - за какво ли? Муслимите хвърляли камъни! Ами ще хвърлят, особено ако са камъните, вече хвърлени по тях - с яйца не биха могли да отвърнат, щото яйцата вече са счупени, нали!? И как хитро само бяха задянали знамена на копията си атакистите! И ги развяваха - едни такива черни, зловещи - като усмивката на "Вожда"! Изцъкленият му поглед е друг симптом! Луд за връзване! Хулиганин, мешащ хулиганстовото си с патриотизъм в един невероятен идеологичен "миш-маш"! Преди няколко дни в темата за провокацията му към американския посланник попитах за какво ще го избираме за Президент тоя лумпен - за да ни вкара във война с Америка ли?! Сега ще попитам отново - за да ни вкара във война и с Турция ли - втората по големина армия в НАТО?! Голем праз, че и ние сме в НАТО - Гърция не е ли?! Оказва се, че основният двигател на мероприятията и политиката на "патриотите" е омразата им към всеки различен от тях българин! Това ли е патриотизъм?! Та като им погледнете мероприятията и дискусиите, които водят, ще видите, че те дори мразят голяма част от симпатизантите си(а те бяха само 300 хиляди, какъвто в началото бях и аз), които имат "наглостта" да ги критикуват!
С други думи - протестът беше резонен, изпълнението му опасно опорочено - опасно за България! Страхувам се, че това може да бъде началото на нещо ужасно!...


Редактирано от - Т_Живков на 21/5/2011 г/ 09:38:04

21 Май 2011 09:47
ти руританец трябва да си голям християнин.
след като се водиш от христовите думи да обичаш враговете си.

Враговете човек най-често си ги измисля. Както в случая. Колкото до мен - не съм християнин, бих се нарекъл агностик, но във всеки случай нямам склонност да си измислям врагове.
Сидеров е действително, както припомняш в поста си, по-скоро обикновен пияница, отколкото неонацист. Както съм написал, той си въобразява, че може да овладее неонацистката вълна, а тя у нас е вълна на спонтанна групова агресия. Ако не се вземат мерки, скоро ще стане като в Русия, помнете ми думата.

---
Блогът на Руританец - Ruritania Press
21 Май 2011 10:33
Параграфе, всеки обяд минавам покрай въпросната джамия и по-добре от теб знам кой къде и какво. А ако някой се дразни от шума или нещо друго - да се обърне към компетентните власти по надлежния ред. Или за вас, аткистите, закон и ред няма? Вие сами ли си го създавате? По какво се различавате от любимите ти сащци?
21 Май 2011 10:36
plamen44
Сидеров е един от малкото политици поставящ националните интереси на България пред личните

Да да, знаем какво говори
21 Май 2011 10:44
"В протеста на партия Атака има резон! На муслимите мястото им не е на улицата, докато се молят, нито е допустимо използването на високоговорители за молитвата им!"
Абе, приятелче, ми може на някой да не му е приятно да "му лопат" нашите камбани? Бях в Букурещ, там са наслагали колони на всичките си черкви, никакъв шанс да спиш до по-късно в събота и неделя! Все си мисля, че в тази страна всеки има право да си се моли както иска и на когото иска!
Ето от такива отрепки като В.С. са почнали нещата и в Босна, всички като него трябва да ги пращат там да видят какво е! Но ако тук стане като там, тези гнусове ще се скрият зад малоумните си лумпени и няма да са те, дето ще се колят "за отечеството си"!
21 Май 2011 11:41
Единственото което е ясно след вчерашния инцидент е Престъпни, съзнателни и напълно безотговорни действия от страна на Атака Срещу националните интереси и устоите на държавността в България.
На това трябва незабавно да бъде сложен край, и активистите на тази организация следва да бъдат преследвани с цялата строгост на закона.
Намираме се в абсурдна ситуация в която прекаления либерализъм на Бг конституция позволява хора които са очеизвадно безотговорни и непригодни за участие в изборен процес, с думи и дела да подкрепят и легализират действията на психически лабилен и малограмотен, необразован тип като Сидеров.
21 Май 2011 11:44
а защо сидеров не реагира на думите на цветанов че сидеров трябва да го проверяват с дрегер за алкохол
а параграфе?
21 Май 2011 11:49
intel_inside

какви национални интереси???
българия и национални интереси???
българия и държавност???
абе intel_inside сидеров и атака ли са виновни че вече нямаме армия
или те са виновни за съсипаното ни селското ни стопанство
айде друг път преди да се изказваш пийни едно кафе за да се събудиш първо

21 Май 2011 11:53
Екстремистката партия "Атака" - извън закона!

Доган още не изрекъл "предсрочни избори" и неонациста Сидеров хукна да изпълнява..
21 Май 2011 11:54
Всичко което си изборил е предизвикано от политици.
Всеки един от тези политици избран и издигнат от неграмотни избиратели /грешка на избирателите не на системата/
Почистването на неграмотните избиратели трябва да започне от някъде.
Тук имаме блестящ пример за хора, които съзнателно са демонстрирали подкрепата си за едни напълно абсурдни и разрушителни идеи и по този начин на практика са доказали, че не са дораснали, не заслужават и не би трябвало да имат избирателни права, поради очеизвадната си непригодност за съзидателно участие в обществения живот.
Ликвидирането на тези пет или десет процента лумпени би могло да има единствено и само огромен положителен и дисциплиниращ ефект върху останалите 90% избиратели.
България не страда от планове на юдеюу масоните, ройзенкройзерите или извънземните. България страда от немислещи избиратели.

Редактирано от - intel_inside на 21/5/2011 г/ 11:56:16

21 Май 2011 12:08
армията и земеделието го съсипаха сините и червените.
паси от коя партия бе към кои гравитираше?
избирателите на паси който съсипа армията ни лумпени ли са за теб?
сдс дето унищожи земеделието ни
и избирателите на сдс лумпени ли са?
21 Май 2011 12:09
...на първи тур Сидеров и Пръмова се борят за второто място на балотажа!
Който и да иде на балотаж е обречен срещу ББ ...
Сидеров и като мажоритарен вот , и като партиен - не може да вземе понастоящем повече от 1-2 %. Това е ясно като 2+2. Причината е една единствена - Сидеров предаде националистическата кауза , чийто говорител се обяви след 2005. той влезе в едно безумно малоумно управление , стадо тикви под прякото ръководство на Дянков и Уорлик /=САЩ/ което донесе невиждан упадък и мизерия на страната ни. И това симпатизантите на Атака от 2005-2009 никога няма да му го простят. Така че с Атака в сегашния й вид , и със сегашния й лидер е свършено в политически аспект. Немислимо е Сидеров да бъде броен за сериозен кандидат за Президентските избори нито на първи кръг , да не говорим за балотаж... Що се отнася до Шебек Велики - там мащабите на разочарованието ще бъдат още по-грандиозни. Реалния вот за Тиквата не може да мине над 10-12 % от имащите право на глас. Което означава изборна катастрофа за маймуните , когото и да издигнат за кандидат. По тая причина по-вероятно ми се струва Шебека да се скатае в Мин.Съвет като Премиер със затихващи функции , а да изпрати като жертев агнец някой от стадото /Фандъкова ?/.
21 Май 2011 12:42
Защо биете само мен?!? Там имаше и други?!

Това е оправданието на всеки футболен хулиган, който полицията е хванала и налага с палки.
Не само в България - навсякъде по света.
Отговорът е прост - налагат те защото са те хванали.
И защото ако не наложат поне теб за назидание, "онези другите там, също лошите които също безчинствали", съвсем ще му отпуснат края.
А когато му се отпусне края - лумпените и шумното неразумно малцинство обикновено успяват да наложат желанието си над мълчаливото апатично мнозинство.
като резултат стигаме до ситуацията в Бг - опити за диктатура от страна на шебеците над хората.
21 Май 2011 12:52
Волен Сидеров Единственият Български политик милеещ на Родината, новият Васил Левски!

Редактирано от - AzUrAL на 21/5/2011 г/ 13:03:45

21 Май 2011 12:58
AzUrAL
[Златен]
от Bulgaria

Общо мнения: 954
Волен Сидеров Единственият Български политик милеещ на Родината, новият Васил Левсики!
Редактирано от - AzUrAL на 21/5/2011 г/ 12:52:42

Създадено: 21.5.2011 г. 12:52:04


Левски...
21 Май 2011 13:16
Не чувам нищо за удавилия се пиян бургаски граничар. Повече подробности?
------------------------------- ---
Блогът на Генек

21 Май 2011 13:20
AzUrAL, запиши си сега бавно и четливо: „Левски говори за една обща държава на българи турци цигани и евреи”. И запомни хубаво, никой не си е позволявал да се подиграва с националния герой, даже и турските заптиета. Долен Лидеров и бАтакистите сте единствения прецедент.
21 Май 2011 13:23
Левски сигурно се върти в гроба, ако има опция да чуе с какво го сравняват.
Съвсем се изгуби мярка и здрав разум - до това водят свободията и пълното разрушаване на естествения социален и обществен ред.
21 Май 2011 13:56
слава богу, че левски няма нищо общо със дебила болен....

няколко пъти питах и батакистите не ми отговориха - знаят ли, че НАРУШАВАНЕТО НА ЗАКОНА ОТ НЯКОГО ДРУГИГО НЕ ДАВА ПРАВО ДА НАРУШАВАШ ЗАКОНА ТИ САМИЯ е основен принцип в правото?..

да или не?...

и че чрез едно престъпление не може да оправдаеш друго престъпление?...

смешници...
21 Май 2011 15:12
"Сидеров е един от малкото политици поставящ националните интереси на България пред личните.Засрамете се и не говорете глупости за истинския патриот."



Това лай... Пиздеров било патриот. Гнус ме е дори да го гледам. Тоя ибрикчия гледа само как да се нагуши. Заобиколен е от дебили като него. Вижте доведения му син как се е охранил. Явно престоя в Европарламента има вече ефект. Време е ОЛАФ да се позаинтересува какви далевери въртят там той и другия тарикат - мутрата архонт. Аз нямам нищо против потриотизма и националзма, България има нужда от патриоти, но не разбрахте ли, че Атака са менте.
21 Май 2011 15:18
Волен Сидеров - новият Васил Левски.

А един друг кретен се имаше за новия Стамболов. В какво геройско време живеем!
21 Май 2011 18:19
Атака се подаде на провокациите....
21 Май 2011 19:30
AzUrAL, дилърът те цака с кофти дрога, човече!
21 Май 2011 19:37
пиздера е пдсихопат, не е болен, в смисъл на невменяем, който по болестни причини извършва нередни или незаконни неща. Психопатът е използван за различни провокации и активни мероприятия срещу държавата и българите още преди промените. Сегашният случай е доста прозрачен: 1). ще даде нов импулс за предмета на дейност на протурското ДПС; 2). ще дистанцира гербаджиите от себе си и атакистите; 3). ще посъбере някакъв процент от овратилите се от Атака нейни бивши избиратели и ще привлече някакви нови отрепки за изборите. Най-важната цел - (4) да компрометира и окарикатури националистическата кауза в Бг. Успехът ще бъде различен в четирите направления, но ще го има. Изрод! Слуга на йодейката капка
*******
Естествено е при сблъсъци на българи с антибългари всяка мръсна гад да застане където я влече подлата и душичка
21 Май 2011 19:41
Параграфе - - ти нали си от Бургас(ко), от къде знаеш какво е в и около Софийсктата джамия? Дали Атака ЕООД ще протестира в Бургас(ко) против мисокоговорителите - надали, щото сте като кучетата - като глутница сте силни, иначе подвивате опашката.
---
Ха обясни ни сега какво е това децибелен протест -написал си Проблемът НЕ е "религиозен", а децибелен!, пък вие протестирате срещу проблема, ерго... - нещо като прокурорския ти арест от преди няколко дни?

Редактирано от - проф. дървингов на 21/5/2011 г/ 19:43:35

21 Май 2011 19:52
Естествено е при сблъсъци на българи с антибългари всяка мръсна гад да застане където я влече подлата и душичка


Ха, Васуки го е казал точно! По време на сблъсъците, аз оставам при Човеците...
21 Май 2011 20:24
Параграфе, ако проблемът ви е в децибелите, да бяхте протестирали пред сградата на СО.
21 Май 2011 20:37
Действията на абоминацията Сидеров вече създават напрежение в районите със смесено население.
Преди години, мой приятел от Кърджали казваше: "Много е добре, че имам съседи турци на село. Ако покривът на къщата ми прокапе, съседа го оправя и като се видим ми казва, че го е поправил. После пием по една бира...“
Преди месец се срещнахме и го питам как е комшулука?
А той казва – "Настръхнаха хората, не знаят защо българи и турци се насъскват, но не е на добро!“
Аз съм за защита на етническият мир в България с максимална строгост. Но това изисква еднакво строго да се съди всеки, който го застрашава.
21 Май 2011 22:32
По-скоро ДПС шантажира.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД