:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Пирин" прекъсна рекорд на ЦСКА

Волейболните шампиони загубиха за първи път след серия от 45 победи в България
СНИМКА: БГНЕС
Треньорът на ЦСКА Александър Попов рядко изглежда безпомощен, но срещу "Пирин" нито той, нито възпитаниците му успяха да направят нещо.
Сензационна победа с 3:0 (20, 19, 25) гейма постигна волейболният "Пирин Балканстрой" при гостуването си срещу ЦСКА в София. Двубоят в четвъртък бе изтеглен от Х кръг в мъжката Суперлига и беляза края на безпрецедентна серия на "армейците".

Поражението бе първо за тима на треньора Александър Попов след 45 поредни успеха в турнири от вътрешния календар. За последен път "червените" бяха допуснали поражение от друг български отбор в официален мач на 6 март 2010 г., когато в последна среща от редовния сезон на първенството, без значение за крайното класиране, ЦСКА загуби у дома с 0:3 от "ЛУКойл-Нефтохимик" (Бс). Оттогава хегемонът постигна 38 поредни успеха в Суперлигата и 7 в турнира за купата на България.

Миналата вечер ЦСКА започна без двама от титулярите - разпределителя и капитан Николай Иванов и централния блокировач Евгени Иванов. На тяхно място в игра се появиха младите Георги Манчев и Андрей Николов. Най-ефективни за домакините се оказаха новобранецът Велизар Кьосев и ветеранът Ивайло Стефанов с по 10 т. Най-резултатни в мача пък бяха Йордан Желязков и Костадин Гаджанов, които реализираха по 17 т. за "Пирин".

"Играхме слабо, без мотивация и загубихме - обобщи очевидното треньорът Попов. - Естествено, всяка победна серия някой ден свършва. Евгени Иванов и Николай Иванов бяха извън състава поради ред причини, всякакви причини. Все пак искам да кажа, че вторият рефер свири тенденциозно, макар че не повлия на изхода на мача. Много неща ме притесняват, но няма да коментирам."



ПОДКРЕПЛЕНИЕ

Мачът миналата вечер бе изгледан на живо от националите Теодор Тодоров и Тодор Алексиев и техния треньор в руския "Газпром-Югра" (Сургут), които се прибраха за кратко в България. След двубоя стана ясно, че двамата състезатели ще поддържат форма с "армейците".

"Имаме да оправяме документи и визи и използвахме паузата в руския шампионат, за да свършим необходимото - обясни Константинов. - Но това не значи, че ще почиваме. Разбрахме се с Александър Попов двамата - Теодор и Тодор, да тренират следващата седмица с тима на ЦСКА."
2
1064
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
04 Ноември 2011 19:02
Първенството тази година явно ще бъде доста завързано. ЦСКА не показват миналогодишната си форма и това се вижда и без очила. Нажари за сега се оказва разочарование.
05 Ноември 2011 10:04
Напускането на двама от най-добрите играчеи не може да не окаже влияние, още повече, че не бяха привлечени равностойни заместници. Безпаричието в клуба също оказва влияние, така че няма нищо чудно в тази загуба. Но червените си остават фаворити за титлата, въпреки трудните моменти и загубите в ШЛ.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД